• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Tuplaviikonloppu huipentuu Tähtihallissa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhuilla on menossa kauden viimeinen tuplaviikonloppu. Lauantaina joukkue otti tärkeän kotivoiton ja sunnuntaina joukkue kohtaa vieraskentällä Blue Foxin.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen lokakuun lopulla Porissa päättyi Blue Foxin selvään 7-3 voittoon. Ottelun ratkaisijaksi tuolloin nousi toisen erän kahdella ylivoimamaalillaan Rami Isomäki. Maalilla pelannut kokenut Mikael Enlund tylsistytti torjuinnoillaan Karhujen kirin.

Sunnuntaiseen otteluun Karhut saa vastaan taatusti nälkäisen joukkueen. Karhujen tavoin Blue Foxin tammikuu on ollut vaikea. Joukkue on pelannut tämän vuoden puolella jo seitsemän ottelua voittamatta niistä yhtäkään. Joukkue on kahdesti saalistanut tasapelipisteen. Loput viisi ottelua on päättynyt Blue Foxin tappioon. Erikoista rämpimisestä tekee se, että otteluista kuusi on pelattu joukkueen kotikentällä Tähtihallissa.

Sarjataulukossa neljäntenä olevan Blue Foxin tehokkaimpana pelaajana on häärinyt Divarin kaikkien aikojen pistelinko Johnny Ojala. Pistepörssin 23. sijalla oleva Ojala on merkkauttanut 20 pelaamassaan ottelussa 28 (11+17) tehopistettä. Joukkueen parhaimpana maalintekijänä on ollut 16 osumallaan Anton Kallvik. Torjuntavastuun ovat jakaneet Roope Mutka 84,25% ja Mikael Enlund 83,82%.

Karhut nousi lauantaisen voiton myötä sarjataulukossa sijalle viisi. Tasaisessa sarjassa sijojen 4 ja 10 välillä olevat joukkueet ovat kolmen pisteen sisällä.

- Sunnuntaina lähdetään hakemaan Tähtihallista täyttä pistepottia. Luvassa on pelityyliltään hieman erilainen joukkue, mitä lauantaina vastassa ollut LNM oli. Tulee taatusti vaikea peli meille, kommentoi sunnuntain koitosta valmentaja Pekka Nylund.

Karhujen ottelu Tähtihallissa alkaa kello 16:00. Ottelun kulkua voi seurata tulospalvelun kautta.

Lue myös