Tikka teki tuhojaan Tähtihallissa

Karhujen ottelut jatkuivat tänään vierasottelulla Blue Foxia vastaan. Porilaisjoukkueen tuplaviikonloppu sai täydellisen päätöksen, kun tiukasti pudotuspelipaikasta taisteleva Karhulauma haki Tähtihallista täydet sarjapisteet 5-4 vierasvoitolla.

Ottelun avauserä oli Karhuilta vahvaa pelaamista. Joukkue onnistui erässä erinomaisesti ja saikin työstään palkinnon kahden osuman muodossa. Ensimmäisen osuman viimeisteli siirretyn rangaistuksen aikana Benjamin Lepola Rami Prokin syötöstä. Erän toisen osuman teki Blue Foxin kaatajaksi noussut Juha Tikka.

Toisessa erässä porilaisjoukkue joutui vaikeuksiin pelityyliään muuttaneen Blue Foxin kanssa. Tänään kuitenkin vastustajan tekemän maalin jälkeen Karhut onnistui tekemään seuraavan maalin. Erässä nähtiin kaikkiaan kuusi maalia, molemmat joukkueet onnistuivat kolmesti. Karhujen kaikki osumat syntyivät Juha Tikan mailasta.

Päätöserä oli Karhuilta taistelua aikaa vastaan. Blue Fox painoi erässä päälle, mutta lopulta vain Ville Rynnäs onnistui ohittamaan porilaisten maalilla pelanneen Rasmus Östermanin. Kotijoukkueelle tarjoiltiin lopussa vielä tasoituksen mahdollisuutta ylivoimalla, mutta Karhut kesti rangaistuksen ja vei näin pisteet Tähtihallista 5-4 voitolla.

- Avauserä oli meiltä hyvää. Toisessa sitten oltiin vähän altavastaajia, mutta onneksi onnistuttiin kuittaamaan vastustajan maalit, kommentoi Karhujen valmentaja Pekka Nylund.

- Tikka ja Prokki keräsivät tänään huimat tehot. Pitää myös nostaa esille hyvin pelannut kolmoskenttä. Pojat hoitivat hyvin heille annetun homman, päättää Nylund.

Blue Foxin kaatajaksi ja samalla Mikael Enlundin rei´ittäneeksi nousi neljä maalia iskenyt Juha Tikka. Komeat neljä syöttöpistettä keräsi Rami Prokki.

Juha Tikka 4+0
Rami Prokki 0+4
Benjamin Lepola 1+0
Tomi Jerkku 0+1
Rasmus Österman 28 torjuntaa

Karhujen ottelut jatkuvat seuraavaksi kotikentällä 7.2.2016, kun Porin urheilutalolla saapuu ÅIF.