• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Sarjakolmonen Karhujen vieraaksi


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen ottelut Divarissa jatkuvat sunnuntaina kotikentällä, kun Porin urheilutalolle saapuu ÅIF. Sarjataulukon kolmas ÅIF ja nelonen Karhut taistelevat tiukasti pudotuspelipaikasta. Tasaisessa Divarissa sijat 3-10 mahtuvat viiden pisteen sisälle.

Joukkueet kohtasivat toisensa lokakuun alkupuolella Sipoossa. Tuolloin ÅIF oli viemässä ottelua nimiinsä useaan otteeseen. Alle 10 peliminuutin jälkeen Karhut oli pelissä jo 3-0 tappiolla. Tuosta joukkue nousi 4-4 tasatilanteeseen. ÅIF onnistui vielä karkaamaan 6-4 johtoon, mutta porilaisjoukkue venyi lopulta tasapeliin asti, kun Tomi Jerkku tasoitti pelin, 6-6, ottelun viimeisellä minuutilla.

ÅIF pelaa sunnuntaina viikonlopun toisen ottelunsa. Lauantaina joukkue pelasi kotikentällään Loviisaa vastaan. Loviisa haki pisteet Sipoosta niukan 6-5 voiton myötä. Joukkueen tehokkaimpana pelaajana on häärinyt odotetusti Mikko Piippo. Piippo on kerännyt 19 ottelussaan 28 tehopistettä. Hänen kanssaan joukkueen maalipörssin kärkisijan jakavat 13 osumallaan myös Atte Huovinen ja Jyri Laine. Torjuntavastuun on suurimmaksi osaksi kantanut 82,15% varmuudella Tuomas Leino.

Karhut lähtee otteluun puolestaan kahden ottelun voittoputkessa, kun edellisenä viikonloppuna kaatuivat kotikentällä Limingan Niittomiehet 7-4 ja vieraskentällä Blue Fox 4-5. Porilaisjoukkueen peli onkin parantunut viimeisissä otteluissa ja voittojen tuoma itseluottamus on ollut tervetullutta.

Karhujen parhaimpana pistemiehenä on häärinyt 40 tehopisteen Benjamin Lepola. Lepolan takana Saku Lahtinen on saalistanut 36 pistettä ja Juha Tikka 35. Joukkueen maalipörssin piikkipaikalla ovat 26 osumallaan juuri kaksikko Lepola - Tikka. Kahdessa edellisessä ottelussa Karhujen maalia on vartioinut Rasmus Österman.

Sunnuntaina on luvassa taatusti tasainen ja todennäköisesti myös yleisöön menevä ottelu, jossa maalipaikkoja syntyy taas runsaasti. Nyt on oikea aika lähteä katsomaan ja ennen kaikkea kannustamaan porilaista salibandyä kohti tämän kauden Divarin pudotuspelejä.

Kannattaa myös muistaa Kahvila Porittaren erinomaiset valikoimat urheilutalolla. Sunnuntaina tarjouksessa Runebergin torttu ja pieni kahvi yhteensä 2,5 euroa.

Ottelu alkaa sunnuntaina Porin Urheilutalolla kello 17:00. Tervetuloa kannustamaan Karhut voittoon!

Lue myös