• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen matka käy kohti pohjoista


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen kauden 2015-16 kolmanneksi viimeinen runkosarjan ottelu suuntautuu kohti pohjoista. Sarjassa kolmantena oleva porilaisjoukkue kohtaa putoamistaistelussa olevan Kellon Lyönnin huomenna lauantaina.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Porissa päättyi Karhujen 7-4 kotivoittoon. Joukkueet tahkosivat ensimmäisen ja viimeisen erään tasanumeroin. Kotijoukkue ratkaisi ottelun poikkeuksellisesti toisessa erässä, jonka Karhut vei nimiinsä numeroin 4-1.

KeLyn kausi on kääntynyt taisteluksi Divarin sarjapaikasta. Joukkueen otteluohjelma oli poikkeuksellinen, sillä ensimmäisestä 14 ottelusta vain kaksi pelattiin joukkueen kotikentällä. Pitkään vieraskiertueeseen on mahtunut niukkoja tappioita, jotka nyt näkyvät sarjataulukossa. Nyt joukkueella on järjestyksessään viides peräkkäinen kotiottelu. Neljä edellistä ottelua joukkue on onnistunut pelaamaan pisteiden valossa nousujohteisesti. Tilille on tullut kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä.

- Pitkä reissu on tiedossa. Aamulla lähdetään kahdeksan aikaan kohti pohjoista. KeLy on kyllä sarjatilanteeseen nähden vaarallisempi joukkue mitä sarjataulukko antaa ymmärtää, kommentoi Karhujen valmentaja Pekka Nylund.

- Tärkeitä vaiheita pelataan. Molemmilla joukkueilla on tarvetta lisäpisteille, joten mitään ei tulla saamaan ilmaiseksi. Hieman on kokoonpanossa liikehdintää poissaolojen takia, mutta jalkeille saadaan taas iskukykyinen joukkue, päättää Nylund.

Karhut on saanut pelinsä pikku hiljaa uomiinsa. Joukkue onnistui edellisessä pelissä kaatamaan päätöserän murskalukemien turvin ÅIF:n maalein 13-7. Nyt Karhuilla on kolme voitettua ottelua alla. Joukkueen lähtee kuitenkin vierasotteluun hieman siipirikkoisena. Sivussa sairastumisten takia ovat todennäköisesti ainakin Ville Salonen, Tuomas Puisto ja Rami Prokki.

Vaikka KeLy onkin sarjataulukon häntäpäässä on Karhuilla luvassa erittäin tiukka taisto.

Ottelu alkaa lauantaina kello 18.30 alkaen ja sen kehittymistä voi seurata mm. tulospalvelun kautta.

Lue myös