• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut saa keskiviikkona vieraita Pirkkalasta, yleisöllä vapaa pääsy otteluun


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen ottelut jatkuvat tänään keskiviikkona kotiottelulla, kun joukkueen vastustajaksi saapuu Pirkkalan Pirkat. Keskiviikon ottelu on Karhujen tämän kauden toiseksi viimeinen runkosarjan kotiottelu ja otteluun on vapaa pääsy. 

Joukkueet kohtasivat toisensa marraskuun puolessa välissä Pirkkalassa. Tuolloin Pirkat aloitti ottelun vahvasti ja joukkue johtikin ottelua 2-0 alle viiden peliminuutin jälkeen. Tämän jälkeen tahtipuikko siirtyi Karhuille ja porilaisjoukkue marssikin lopulta vakuuttavaan 11-3 vierasvoittoon.

Pirkkojen kausi on ollut todella vaikea. Joukkueen kausi alkoi seitsemän ottelun tappioputkella. Sarjan viimeiseksi juuttunut Pirkat ei enää pysty sarjasijoitustaan kohentamaan ja putoaminen 2.divisioonaan on jo varma. Jumbosijasta huolimatta joukkue on kuitenkin kyennyt ajoittain haastamaan sarjan kärkijoukkueitakin. Esimerkiksi sarjaykkönen LaSB onnistui voittamaan ottelunsa Pirkkoja vastaan vasta jatkoajalla.

Pirkkojen tehokkaimpana pelaajana on häärinyt 30 tehopistettä (11+19) merkkauttanut Janne Nousiainen. Joukkueen maalipörssin kärjessä on 19 osumallaan Jere Rantanen.

Karhut lähtee otteluun tasapeli vyöllään, kun lauantaina vierasottelu Kellon Lyöntiä vastaan päättyi lukemiin 4-4. 

Karhujen sisäisen pistepörssin kärjessä viihtyy edelleen Benjamin Lepola. Lepola on tällä hetkellä Divarin pistepörssin kakkospaikalla 48 tehopisteellään (32+16). Maalipörssin kärkipaikka on puolestaan Benkun yhden maalin turvin. Karhujen tehotrion Lepola – Saku LahtinenJuha Tikka ovat pistepörssissä kaikki viiden tehokkaimman pelaajan joukossa.

-  Tärkeä kotipeli tulossa tänä iltana. Ei olla oltu tämän kauden viikkopeleissä kertaakaan kovinkaan hyviä. Tänään lähdetään parantamaan siitä. Pirkat pystyy pelaamaan täysin paineettomasti, joten heillä on helppo lähtökohta peliin. Vastassa lienee vapautuneesti pelaava joukkue. Pelin alku näyttelee varmasti isoa roolia. Jos saadaan aikaiseksi alkuun muutama maali, niin se helpottanee meidän urakkaa paljon tänä iltana, kommentoi Karhujen valmentaja Pekka Nylund.

- Kokoonpanossa on muutamia muutoksia. Prokki ja Salonen palaavat rosteriin, kun puolestaa Halminen, Aaltonen ja Lindroos ovat poissa pelistä. Puisto ja Reko ovat yhä edelleen sivussa. Poissaolot aukaisevat näytön paikan nuorelle Hautaojalle kakkosketjussa. Maalilla pelaa tänään Bergendahl, Nylund päättää.

Kannattaa myös muistaa Kahvila Porittaren erinomaiset valikoimat urheilutalolla. Keskiviikkona tarjouksessa tonnikalapiirakka ja iso kahvi yhteensä 4 euroa.

Otteluisäntänä toimiva UrheiluSuomi.com mahdollistaa tänään katsojille vapaan pääsyn seuraamaan porilaista huippusalibandyä!

Ottelu alkaa keskiviikkona Porin Urheilutalolla kello 18:30. Tervetuloa kannustamaan Karhut voittoon!

Lue myös