Karhuilla edessä runkosarjan viimeinen kotiottelu

Karhujen runkosarja lähenee päätöstä. Keskiviikkona on vuorossa runkosarjan viimeinen kotiottelu, jossa vastaan asettuu sarjassa toisena oleva Hämeenlinnan Steelers.

Joukkueet kohtasivat toisensa marraskuun loppupuolella Hämeenlinnassa. Ottelusta muodostui tuolloin vaikea porilaisille ja tuskaa lisäsi karmeat virheet omassa pelissä, jotka Steelers käytti surutta hyväkseen. Hämeenlinnan vierailu päättyi lopulta rumiin 12-6 tappiolukemiin. Tuosta ottelusta alkoi samalla Karhujen vaikea jakso Divarissa, joka päättyi vuoden vaihteen jälkeen.

Steelersin Ville Lastikka metsästää Divarin pistepörssin voittoa ja johtaakin tilastoa tällä hetkellä 58 (33+25) tehopisteellään ennen Karhujen Benjamin Lepolaa (52=35+17). Molemmat pelaajat kisaavat myös maalipörssin kärkipaikasta yhdessä Karhujen Juha Tikan ja Lammin Justus Kainulaisen.

Sarjataulukon toisena oleva Steelers pääsee otteluun kahden ottelun voittoputkessa, kun joukkue kukisti vieraissa Erä Akatemian ja kotonaan Josban. Joukkueella on vielä teoreettinen mahdollisuus lohkovoittoon, joten pisteistä hämeenlinnalaisryhmä  taatusti taistelee.

Karhut on sarjassa puolestaan kolmantena ja voittamalla keskiviikon ottelun joukkue voisi varmistaa kolmossijan jo ennen runkosarjan päätöskierrosta. Karhuryhmä kärsi edellisessä ottelussa karvaan 6-3 tappion Josballe Joensuussa. Nyt on siis joukkueella hyvä paikka palata voittokantaan ja vielä erinomaisen vastustajan kustannuksella.

Varmuudella porilaisryhmästä on sivussa Joensuussa ulosajon saanut Tuomas Puisto

Keskiviikon ottelun erätauolla nähdään jälleen salibandyviihdettä junioreiden toimesta. Tällä kertaa kaukalon valtaa Ville Salosen salibandyleirille osallistuneet pelurit näytösottelun merkeissä.

Ottelu alkaa keskiviikkona Porin urheilutalolla kello 18:30 alkaen. Tervetuloa kannustamaan Karhut kotivoittoon!