• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut kohtaa ensimmäisessä harjoitusottelussa Leiskun


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Divarikauteen valmistautuva Karhut kohtaa tänään torstaina kotikentällään kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa 2.divisioonassa pelaavan Loimaan Leiskun.

Viime kaudella Leisku ylsi aina Divari-karsintojen ensimmäiselle kierrokselle. Siellä vastaan asettunut Nurmon Jymy pudotti Leiskun tiukan väännön jälkeen otteluvoitoin 2-1. Runkosarjassa Leisku sijoittui lohkonsa toiseksi heti FBC Turun jälkeen.

Karhujen joukkue on muuttunut hieman kesän aikana. Joukkueen riveistä poistuivat Rami Prokki, Jussi Reko, Asko Aaltonen, Otto Riihimäki ja Lari Stenroos. Tilalle on noussut nuoria ja nälkäisiä junioreita Karhujen A-nuorista. Tänään siis nähdäänkin vanhan rungon lisäksi kentällä nuorempaa kaartia taistelemassa tulevan kauden pelipaikoista.

Karhujen valmennukseen alkavaksi kaudeksi liittyi Jani Kannosto. Seuraavaksi hieman Janin mietteitä.

Miten kesä on harjoittelun osalta sujunut?

”Harjoittelu on sujunut lähes kaikilta osa-alueilta niinkuin valmennus sitä lähti viemään eteenpäin eli Kuusiston Japa on vetänyt fysiikkaa ja juoksutreeniä (pitää yllä monipuolisuutta). Kujansuu ja minä ollaan sitten saatu enemmän tilaa lajille ja vetotöitä on riittänyt kaikille.”

”Joukkue on isolta osalta mennyt eteenpäin, koska painopisteet määriteltiin selkeästi niin, että kesäharjoittelu on tietyllä tapaa "historiaa" ja tilalle tulee ominaisuusharjoittelukausi.”

”Kaikkihan aina omiansa kehuu - niin minäkin, mutta koko kirjo tullee esiin sitten, kun alkaa pelit, missä jaetaan pisteitä. Joukkue on edelleen erittäin nuori, mutta kuitenkin vuoden kokeneempi ja uskon vakaasti, että viime vuoden play-off -paikka jätti hyvän määrän nälkää tulevalle kaudelle.”

Miltä on tuntunut tehdä paluu porilaisjoukkueen penkin taakse?

”Täytyy sanoa, että nyt tuntuu kuin olisi uudesti syntynyt koko peliä kohtaan ja tosiaan on kulunut kohtalaisen monta vuotta, kun olen saanut olla Urheilutalon aitiossa pelissä mukana.”
” Motivaatiota löytyy ja ennen kaikkea nälkää, sillä mun nälkä kasvaa syödessä eikä vaan pelkkää ruokaa syödessä,  vaan sain sitä mitä heti hain. Uskon, että mulla on vielä annettavaa kotikaupungin salibandylle. Joten odotan itsekin tulevaa kautta kuin pikkupoika (tosin oon sellainen vieläkin). Tänään kun eka harkkapeli käynnistyy nii lähdetään tekemään nousujohteista ja  työteliästä kautta niin valmennuksen kuin pelaajienkin osalta…”, päättää Kannosto.

Ottelu Leiskua vastaan alkaa Porin Urheilutalolla kello 18:30.  Karhut pelaa kaksi harjoitusottelua Porissa tällä kaudella ja otteluihin myydään yhteislippua 5 euron hintaan. Karhujen toinen harjoitusottelu pelataan SB Vaasaa vastaan lauantaina 3.9. kello 15:00.

Tauko peleistä on nyt siis ohi, joten tänään kannattaa suunnistaa Urheilutalolle katsastamaan Karhujen alkavan kauden joukkue!

Lue myös