Karhujen kauden avausottelu tarjosi yleisölle maaleja

Divarikauteen valmistautuva Karhut pelasi tänään ensimmäisen harjoitusottelunsa. Porilaisjoukkue kohtasi kotikentällään 2.divisioonassa pelaavan Leiskun. Ottelu tarjosi paikalle saapuneille katsojille peräti 21 maalia. Runsasmaalinen ottelu päättyi lopulta Karhujen 14-7 kotivoittoon.

Avauserässä kotijoukkue oli hienokseltaan vierailijoitaan edellä ja ensimmäinen 20 minuuttinen päättyikin Karhuille numeroin 5-1. Karhujen maaleista vastasivat Benjamin Lepola, Juha Tikka, Kalle Santanen ja kahdesti Eero Vanhatalo.

Toisessa erässä vierailijat pääsivät peliin mukaan ja porilaisten tekemät henkilökohtaiset virheet kostautuivat tulostaululle välittömästi. Leisku onnistuikin nousemaan erän puoleen väliin mennessä jo maalin päähän Karhuista. Leiskun takaa-ajoa hidastivat kuitenkin Kalle Santanen, Juha Tikka ja Janne Kuusiluoto, jotka iskivät maalin mieheen. Hyvin pelannut vierasjoukkue vei toisen erän lopulta nimiinsä 4-3. Päätöserään siirryttiin isäntien 8-5 johtoasemasta.

Viimeiseen erään Karhut vaihtoi maalinsuulle Antti Vanhatalon. Kaksi ensimmäistä erää Karhujen maalilla torjui Rasmus Österman. Päätöserän alkuun Karhut onnistui kahdesti maalinteossa ja ottelu oli siltä osin taputeltu lopullisesti. Kolmas erä päättyi lopulta Karhujen 6-2 voittoon.

”Ottelu näytti juuri siltä, että se oli kauden ensimmäinen. Pitää olla tyytyväinen, että saatiin luotua hyvin maalintekopaikkoja ja onnistuttiin niistä tekemään 14 maalia. Pöytäkirjaan merkinnän sai useampi eri pelaaja”, kommentoi Karhujen valmentaja Jani Kannosto.

”Vastustaja käytti tehokkaasti hyväkseen muutamat meidän henkilökohtaiset virheet. Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan kohtuullinen esitys. Onneksi tämä ei kuitenkaan ollut vielä sarjapeli”, päättää Kannosto.

Karhujen riveistä tänään puuttui Saku Lahtinen.