Karhut ja Loviisa ottavat mittaa toistamiseen

Karhujen ja Loviisan back-to-back -pelit jatkuvat huomenna lauantaina Loviisassa, kun porilaisjoukkue lähtee metsästämään kauden neljättä voittoaan. Viime viikon lauantaina joukkueet kohtasivat Porissa. Tuolloin Loviisa vei pisteet tehokkaan toisen erän ansiosta maalein 6-5.

Karhut oli viikko sitten pelatussa ottelussa minuutti ennen pelin päätöstä vielä kolme maalia loviisalaisia perässä. Värikkääksi muodostunut viimeinen minuutti tarjosi yleisölle draamaa. Pari kotijoukkueen maalia saivat jatkoksi Juha Tikan ulosajon. Päätöshetkien tilanteen takia Tikka huilaa seuraavat 11 ottelua pelikieltonsa takia.

Lauantaina Loviisaan matkaava porilaisryhmä on nyt jälleen tilanteessa, jossa vain voitto kelpaa. Aikaisemmissa peleissä joukkueen otteet ovat vaihdelleet pelin sisällä liian usein. Jos pisteitä Poriin halutaan mukaan saada, pelin pitää pysyä kasassa koko 60 minuuttia.

Huomenna vuorossa back-to-backin toinen osa. Ensimmäinen peli oli hyvinkin värikäs, millaista peliä huomiselta odotetaan valmentaja Jani Kannosto?

”Huomenna tosiaan Loviisaan ja ei oo kuin yksi asia mielessä. Se on VOITTO. Kyllähän Porin matsi oli kaikkinensa erittäin värikäs ja lopputuloshan ei paljoa Karhulaumaa lämmittänyt. Huomennahan sitten on sen kuuluisan revanssin paikka ja siihen uskotaan. Mahdollisuudet siihen on olemassa, kun jätetään ne pienet lapsukset ja lipsahdukset pois ja pyritään olemaan jämäköitä koko ottelun ajan. Porin pelistä saatiin hyvin irti Loviisan vahvuudet ja ne täytyy saada kuriin sekä nostaa omaa pallollisen pelin nopeutta ja tehokkuutta.”

”Suurin korostuma ja kulminaatio on, että palloton merkkauspeli alkaa toimimaan ja siitä nivoutuu tappeleva, raastava ja koko ajan taisteleva Karhulauma. Hieno päivä edessä, haastetta riittää ja varmasti kova kotiyleisö Loviisassa antaa kotijoukkueelle sitä kuuluisaa kuudennen kenttäpelaajan voimaa.”

Onko luvassa isojakin ketjumuutoksia nyt, kun Tikka sai pidemmän pelikiellon vai mennäänkö pienillä säädöillä?

”Tikka sai aika kovan rankkarin ja on pitkään sivussa, se täytyy vaan niellä ja se on jo mennyttä elämää. Niihin saappaisiin sovitellaan uutta pelaajaa. Ollikaisen Aaro saa siinä nyt oivan tulikasteen tai no onhan Aaro jo monta peliä pelannutkin, mutta varmasti kun pääsee "kovien" poikien kanssa samaan kenttään niin oppimisnälkä sen kun kasvaa. Muuten säädöt ovat enemmänkin pelin hiomista. Mutta se on varmaa, että kovaa mennään lauantaina Loviisassa.”

Karhujen ja Loviisan kohtaaminen alkaa lauantaina kello 17:00 ja ottelun kehittymistä voi seurata Divarin tulospalvelun kautta.