• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Kasitien derbyn toinen osa perjantaina Porissa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Miesten Divari jatkuu Karhujen osalta perjantaina kotiottelulla. Porin Urheilutalolle saapuu kotijoukkueen vieraaksi SB Vaasa. Ottelun myötä karhulauman osalta pyörähtää käyntiin viimeinen kolmannes.

Joukkueet pelasivat lokakuun loppupuolella Botniahallissa. Tuolloin VeikkausTV:ssäkin näkynyt perjantaiviihde oli yksipuolinen näytös kotijoukkueen osalta. Karhujen mahdollisuudet ottelussa olivat hyvin pienet ja tulostaululla paloikin pelin päätyttyä rumat 7-1 lukemat.

Sarjan kärkipäähän povatun SB Vaasan otteet ovat olleet ailahtelevia. Viime viikonloppuna joukkue kärsi lauantaina kotitappion ÅIF:lle ja sunnuntaina puolestaan tilille tuli vierasvoitto Erä Akatemiasta. Vaasalaiset ovat voittaneet kaksi kolmesta viimeisestä ottelustaan. Tuota ennen joukkueella oli vaikea jakso, joka käsitti kaikkiaan viisi tappiota.

Karhut lähtevät puolestaan kahden ottelun tappioputkesta. Joukkue oli viime viikonloppuna Itä-Suomen kiertueella, josta tuomisina oli puhtaat nolla sarjapistettä. Tappioiden myötä taistelu Divarin pudotuspelipaikoista muodostui entistä jännittävämmäksi. Nyt ei siis kotikentällä ole varaa menettää yhtään sarjapistettä.

Kahden tappiollisen vierasmatsin jälkeen jatketaan kotikentällä perjantaina. Sarja muuttui Karhujen kannalta entistä tiukemmaksi. Näkyikö tämän viikonharjoituksissa mitenkään? Entä miten joukkue saadaan taas iskuun kasitien derbyssä valmentaja Jani Kannosto?

"Nyt, kun toi noin viimeinen kolmannes (8 ottelua jäljellä) pärähtää käyntiin, niin sarjan asetelmat ovat todellakin kiharaiset ja jokainen matsi runkosarjan loppuun on tietynlainen minipleijjari eli jokainen piste on kullanarvoinen."

"Kyllä viikonloppunakin molemmissa peleissä Karhulauma tappeli pisteistä, joten eiköhän se oman pelin asetelmat pienillä viilauksilla kuitenkin ole se mahdollistaja, jonka avulla pisteistä taistellaan."

"Viikonloppu on jo taakse jäänyttä ja keskittyminen kovaa kohti perjantain matsia."

"Ei Karhulauman tarvitse puristaa mailaa, vaikka alla on 2 tappiopeliä. Hienoa se on, että panokset kovenee kohti kevättä."

Vaasalaiset taistelevat samoista sijoista Karhujen kanssa. Onko joukkueen pelityyliä ja pelaajia skoutattu nyt entistä tarkemmin?

"Vastustajalla on todella vaarallisia hyökkääjiä ja heidän viimeisiä pelejä on katsottu ja kyllä vastustajan peliasetelmiin valmiina ollaan."

Millaista peliä perjantailtana odotetaan?

"Perjantaina jatketaan SB Vaasaa vastaan kotimatsilla ja luvassa on varmasti todella kovaa vääntöä."

"Karhulauma tulee kyllä otteluun kovalla asenteella ja itseluottamuksella. Jokainen varmasti laittaa itsensä taas likoon jokaisessa vaihdossa, sillä onhan meillä hiukan kalavelkoja vastustajalle, joka kylvetti karhulaumaa sarjan alkupuolella 7-1 Vaasassa."

"Kaikki vaan kannustamaan Karhulaumaa perjantaina urheilutalolle 18:30."

Pelin tiimellyksessä kannattaa muistaa myös Kahvila Porittaren tarjonta – viikon tarjouksena voisilmäpulla ja pieni kahvi yhteensä 2,50 €.

Perjantain ottelu Karhujen ja SB Vaasan välillä alkaa kello 18:30. Tervetuloa kannustamaan Karhut voittoon!

Lue myös