• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut kohtaavat sunnuntaina Jymyn


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen ottelut salibandyn Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun joukkue saa vieraakseen Porin Urheilutalolle Nurmon Jymyn. Tasaisessa sarjataulukossa ratkotaan viimeisten kierrosten aikana pudotuspelijoukkueet.

Joukkueet kohtasivat toisensa lokakuun alussa Nurmossa. Tuolloin liigapelaajilla vahvistettu kotijoukkue Jymy kaatoi Karhut maalein 7-5. Jymy johti ottelua kolmeen kertaan kahdella maalilla, mutta porilaisryhmä osoitti sitkeytensä nousten ottelun kolmannen erän loppupuolella vielä tasatilanteeseen. Jymy kuitenkin ratkaisi ottelun viimeisen kahden minuutin aikana ja päätösnumerot 7-5 syntyivät tyhjään maaliin.

Sarjanousija Jymy on pelannut sarjassa ennen sunnuntaita yhteensä 20 ottelua. Nurmolaisjoukkue on onnistunut hyvin ja joukkue majaileekin sarjassa viidentenä tasapisteissä Karhulauman kanssa. 
Poriin Jymy saapuu kahden ottelun voittoputkessa. Kahdessa viime ottelussa on kaatunut NST ja Blue Fox. Sunnuntain peli on nurmolaisjoukkueelle kuukauden viides, kun Karhut on samassa ajassa urakoinut seitsemän kertaa.

Nurmolaisryhmästä on kauden aikana esille noussut kaksikko Jose Kivipelto – Hannu Palomäki. Kivipelto on viimeistellyt pelaamissaan 18 ottelussa kaikkiaan 21 maalia (21+8). Palomäki on joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja tehoilla 15+12. Maalilla joukkueen ehdoton ykkösvahti on ollut Rasmus Hasu. Hasun torjuntaprosentti 17 pelatun ottelun jälkeen on 81,37 %.

Karhut lähtee kotiotteluun erinomainen vierasvoitto allaan. Viime viikon sunnuntaina Karhut vieraili Lappeenrannassa. Tuliaisina sieltä oli vakuuttava 7-3 voitto. Karhuilla on runkosarjaa jäljellä vielä kuusi ottelua. Niistä neljä pelataan Porissa. 

Sarjataulukossa neljäntenä majaileva Karhut taistelee viime kauden tapaan tiukasti pudotuspelien kotiedusta. Sarja on kuitenkin niin tasainen, että muutamalla heikommalla ottelulla on mahdollista pudota vielä pudotuspeliviivan väärälle puolelle.

Sunnuntaina Karhut palaa Urheilutalolle. Alla on hyvä peli Lappeenrannassa, millaista vääntöä on karhulaumalta odotettavissa valmentaja Jani Kannosto?
”Voitto alla ja tasapainoista esitystä lähdetään hakemaan myös sunnuntailta. Tiukkaa vääntöä on odotettavissa myös Jymy-ottelusta, jossa Karhulaumalla on hivenen revanssin paikka, sillä Jymy löi kotiottelussaan hyvin taistelleen Karhulauman 7-5.”

”Nyt korostuu hyvä henkinen valmius, sillä ottelu alkaa klo 14.00 ja näitä päiväpelejä ei nyt niin montaa ole ollut. Tiedän, että joukkueella on todella nälkäinen ilme päällä eli enemmänkin seuraillaan sitä, ettei lataus mene yli ja ettei peli mene ylikaahailuksi.”

”Karhulauman pitää pyrkiä nopeasti ja tehokkaasti maalintekoon sekä rytmittää pallotonta puolustamista niin tehokkaasti, että vastustaja on askeleen perässä koko ajan.”
Jymy voitti ensimmäisen kohtaamisen. Millainen on Jarmo Eteläahon luotsaama joukkue?

”Nurmo on taitava ja taisteleva ryhmä, joka tappelee Karhulauman kanssa samoista sijoista playoff-paikalla eli aurinkoisemmalla puolella.  Joukkue osaa maalinteon Kivipellon johdolla sekä puolustamisen hyvien molareiden kera.”

”Luvassa on varmasti värikäs, vauhdikas ja vaiherikas ottelu, joten sunnuntaipäivää on hyvä viettää tallustelemalla klo 14.00 urheilutalolle seuraamaan jatkuuko Karhulauman murinat.”

Pelin tiimellyksessä kannattaa muistaa myös Kahvila Porittaren tarjonta – viikon tarjouksena Dallas-pulla vain 1,50 €.

Sunnuntain kotiottelu alkaa jo kello 14:00. Otteluisäntä toimii Satakunnan Kansa. Nyt kaikki joukolla kannustamaan Karhut kotivoittoon ja kohti kauden 2016-17 pudotuspelejä!

Lue myös