• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Kotituplan ensimmäisessä osassa vastassa LeBa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Divarin runkosarjaa on porilaisjoukkueen osalta jäljellä kolme ottelua. Niistä ensimmäinen pelataan lauantaina Porin Urheilutalolla, kun vastaan asettuu tiukasti karsintapaikan välttämisestä taisteleva LeBa.

Sarjassa kahdentenatoista sijaitseva LeBa aiheutti Karhuille harmaita hiuksia joukkueiden edellisessä kohtaamisessa. Tammikuun puolessa välissä Karhujen Itä-Suomen kiertue sai tappiollisen alun, kun LeBa kaatoi Karhut päätöserän kahdella maalillaan numeroin 8-7.

LeBa taistelee tiukasti välttääkseen karsijan paikan. Joukkue on kolme kierrosta ennen runkosarjan päättymistä kolmen pisteen päässä suoran säilyjän paikasta. Edellisessä ottelussa joukkue koki karvaan 6-7 kotitappion ÅIF:fia vastaan.

Lauantain vierasjoukkueen ehdoton syömähammas on ollut kaksikko Tatu Könönen (20+12) ja Petri Väänänen (4+22).  Könösen jälkeen joukkueen toiseksi vaarallisin maalintekijä on 14 osumaa iskenyt Mikael Jolkkonen.

Karhut pääsee lauantaina peliin vierasvoitto allaan. Rikkonaisella kokoonpanolla Blue Foxin vieraana käynyt Karhulauma haki Tähtihallista viime lauantaina täydet pisteet 4-5 vierasvoitolla. Voiton myötä Karhuilla on nyt sarjapisteitä viidestä viimeisestä pelistään.

Viikonloppuna pelataan kotitupla. Lauantaina vastaan asettuu LeBa SB. Millainen vastus Poriin on tulossa, valmentaja Jani Kannosto?

”Viikonloppuna olisi runkosarjan viimeiset kotimatsit ja vielä kaksin kappalein. Peleissä riittää toki hienoja panoksia niin koti kuin vierasjoukkueillakin.”

”Lauantain vastustaja LeBa koittaa kaikin keinoin välttää karsintoja ja kotijoukkue Karhulauma koittaa saada kynsin ja hampain kotietua pleijareihin, joten kutkuttavista asetelmista lähdetään lauantain matsiin.”

”Vastustajalta löytyy vaarallisia hyökkääjiä sekä hyvää pallollista osaamista, joten koko joukkueen on pelattava uskaliasta  viisikkopeliä.”

Viime lauantaina kaatui Blue Fox. Millaisin eväin lähdetään hiihtolomaviikon ensimmäiseen peliin?

”Karhulauman on pantava kaikki oma osaaminen peliin ja onhan joukkueella ollut viime peleissään todella ison joukkueen leimaa. Nyt löytyy varmasti suuri motivaatio siitä, että saimme poistua Kontiolahdelta todella karvainen tappio niskassa pois.”

”Varmasti lataamme otteluun kaikki parhaat puolemme ja alusta asti kuskin paikka joukkueelle ja sitä kautta ´kostamaan´ vierastappiota.”

”Joukkueella on alla taisteluvoitto vieraskentältä, niin itseluottamus on varmasti kohdillaan joka pelaajalla. Mielenkiintoista peliä odotetaan lauantailta.”

Pelin tiimellyksessä kannattaa muistaa myös Kahvila Porittaren tarjonta.

Karhujen ja LeBan välinen Divari ottelu alkaa lauantaina Porin Urheilutalolla kello 17:00. Tervetuloa kannustamaan Karhut kotivoittoon.

Lue myös