• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Puolivälieräsarja jatkuu perjantaina Loviisassa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen ja Loviisan välinen puolivälieräsarja jatkuu tänään perjantaina Loviisan Liikuntahallissa. Toiseen otteluun lähdetään Karhujen 1-0 otteluvoitoista, kun ensimmäinen peli Porissa keskiviikkona päättyi kotijoukkueen 10-4 voittoon.

Avausottelussa porilaisjoukkueen onnistujiin kuului koko joukkue. Erinomaisen kotiottelun pelannut Karhulauma ei antanut Loviisalle pelissä juuri mahdollisuuksia. Maalilla pelannut Rasmus Österman voitti maalivahtien taiston selvästi. Hyökkäyssuuntaan tehopisteitä kertyi kaikille kolmelle kentälle.

Perjantaina porilaisryhmän kokoonpano saattaa elää hieman, kun keskiviikkona sairastumisen takia sivussa ollut Benjamin Lepolan pelikuntoa arvioidaan. Mahdollista on, että pistepörssin voiton napannut Benkku nähdään kaukalossa.

Ensimmäinen peli takana ja se päättyi hienoon kotivoittoon. Oliko peli odotusten mukaista valmentaja Jani Kannosto?

”Eka peli takana ja 1-0 meille, joka antaa hyvät lähtökohdat toiseen peliin. Peli oli lähestulkoon kuosissaan koko ajan ja oltiin hyviä niillä sektoreilla, joissa pitikin olla.”

”Nyt pitää pystyä parantamaan pelillisesti seuraavalle portaalle, koska sarjahan vasta täräytettiin käyntiin eikä yhdellä voitolla ole vielä saavutettu yhtään mitään.”

”Itseluottamusta löytyy varmasti lisää ja paljon, sillä usko omiin kykyihin puntaroidaan entistä kovemmin vieraskaukalossa.”

Toisessa pelissä Loviisassa on Karhuilla mahdollisuus katkaista sarja. Miten vieraspeliin lähdetään, jatketaan samalla tapaa kuin keskiviikkona?

”Kiteytetään se tällaiseen pakettiin, että nyt on ajettu vastustaja siihen tilaan, johon se haluttiin. Nyt pidetään huoli siitä, että käsikirjoitus kulkee myös vieraissa Karhulauman haluamalla tavalla ja jokainen pelaaja on valmis antamaan ja ottamaan mustelmia eli taka-askeleita ei oteta.”

”Pelissä oli sellaisia tapahtumia, joista löydettiin paljon lisää dataa siitä, miten pystytään olemaan kuskin paikalla koko ajan.”

”Pelaajien tulee nauttia tilanteesta, joka solullaan ja siitä, että Loviisassa on aina hieno tunnelma otteluissa eikä varmasti jää siitä kiinni kotijoukkueella, etteikö kannustusta tule olemaan. Karhulauman tulee pitää henkisen lujuuden osoittaakseen hiljentää myös kotiyleisön tuki. Me olemme kyllä valmiita.”

Loviisan ja Karhujen toinen puolivälieräottelu alkaa tänään 18:30 ja ottelun kehittymistä voi seurata esimerkiksi Divarin tulospalvelun kautta.

Lue myös