• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Välierän toinen osa tänään Seinäjoen Urheilutalolla


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen ja Jymyn välieräsarja jatkuu tänään Seinäjoen Urheilutalolla. Kotijoukkue Jymy lähtee otteluun jatkoaikavoitto alla. Joukkueiden ensimmäinen peli Porissa keskiviikkona päättyi lopulta jatkoajalla vierailijoiden 6-5 voittoon. Jymyllä on siis tänään sarja katkolla. 

”Iso haaste edessä Karhulaumalla perjantaina Seinäjoella. Mikään ei ole mahdotonta niin kauan, kun siihen pystyy itse vaikuttamaan”, kommentoi perjantain pelin alla Karhujen valmentaja Jani Kannosto.

”Nurmo oli hitusen verran halukkaampi, jämäkämpi ja huolellisempi tekemisessään ensimmäisessä pelissä. Nyt on Karhulauman aika teroittaa sotakirveensä siihen kuntoon, että meille kelpaa vain voitto.”

”Se vaatii oman hyvän jämäkän taistelun, suuren itseluottamuksen yksilöinä, huolellisempaa viisikkopelaamista. Ennen kaikkea suurta taistelutahtoa oman joukkueen puolesta, sillä nämä pelithän usein ratkaistaan sillä kuuluisalla korvien välillä. Ei se osaaminen ja taito ole kadonnut Karhulaumalta mihinkään.”

”Sanotaan, että vastoinkäymisistä voittoon. Näinhän moni iso joukkue on joutunut tekemään matkalla kasvaakseen voittajaksi.”

”Nyt on meidän aika näyttää kentällä, että hinta minkä joutuu maksamaan siitä, että kasvetaan, on yhtä suuri kuin tämän iltainen ottelu. Sana voitto on helppo lausua eikä sisällä montaa kirjainta, mutta sen sisällön saavuttamiseen tarvitaankin todella paljon verta, hikeä, ehkä jopa kyyneleitäkin.”

”Illalla on oltava valmiina, kun pilli viheltää. Nälkäisinä, vahvoina ja täynnä itseluottamusta. Todella voitontahtoisina. Karhulauma tulee vielä”, päättää Kannosto.

Illan ottelu Jymyn ja Karhujen välillä alkaa Seinäjoen Urheilutalolla kello 18:30. Ottelun kehittymistä voi seurata esimerkiksi Divarin tulospalvelun kautta.

Lue myös