• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Sunnuntaina ratkotaan finaaliin menijä


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen ja Jymyn välinen välieräsarja huipentuu huomenna sunnuntaina Porin Urheilutalolla. Joukkueet taistelevat pääsystä tämän kauden Divarin finaaliin SB Welhoja vastaan.

Välieräsarjan ensimmäinen ottelu Porissa päättyi jatkoajan jälkeen vierasjoukkueen 6-5 voittoon. Joukkueet kohtasivat toistamiseen toisensa perjantaina. Tuolloin Seinäjoella pelattu ottelu päättyi Karhujen 9-2 vierasvoittoon.

”Karhulauma onnistui viemään ottelusarjan kolmanteen peliin ja näin välierän voittaja ratkaistaan Porissa omassa kotiluolassa. Reseptiä huomiseen otteluun lähdettiin tekemään välittömästi perjantain jälkeen ja palautuminen sekä valmistautuminen aloitettiin heti, kun summeri oli soinut Seinäjoella”, kommentoi Karhujen valmentaja Jani Kannosto.

”Sunnuntaina on odotettavissa kiihkeä ottelu, jossa lyödään varmasti kaikki peliin niin henkisesti kuin fyysisestikin. Karhulauman täytyy osoittaa olevansa sen arvoinen, että kotiyleisö saa haluamansa.”

”Jämäkkä, täynnä tulta ja tappuraa, päämäärätietoinen - noihin sisältyy myös kaikki pelilliset asiat, joissa täytyy olla parempi kuin tässä sarjassa kertaakaan.”

”Vastustajan peli on purettu jälleen ja tiedetään mitä tuleman pitää. Nyt laitetaan parasta osaamista peliin. Olemme oikeasti valmiit.”

”Nyt tarvitaan myös omaa kuudetta kenttäpelaajaa eli yleisöä mukaan näihin talkoisiin. Kannustus on se, mistä pelaajat saavat lisää voimaa. Kaikki täyttämään urheilutalon lehterit ja seuraamaan kiivasta menoa kentällä klo 18:00 alkaen”, päättää Kannosto.

Pelin tiimellyksessä kannattaa muistaa myös Kahvila Porittaren tarjonta.

Pääsyliput:
Aikuiset 10 € (S-etukortilla 9 €)
Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset/varusmiehet/lapset alle 16-v. 5 € (S-etukortilla 4 €)
Lapset alle 7-v. ilmaiseksi

Vapaaliput ja kausikortit eivät käy pudotuspeleissä. Paikalle otteluun kannattaa saapua ajoissa!

Karhujen ja Jymyn kolmas välieräottelu alkaa Porin Urheilutalolla huomenna sunnuntaina kello 18:00.

Lue myös