• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Tiistaina jatketaan finaalien merkeissä


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen ja Welhojen finaalisarjan neljäs ottelu pelataan tiistaina Porin Urheilutalolla. Kolmen pelatun ottelun jälkeen Divarin mestaruus ja liigapaikka on nyt ensimmäistä kertaa katkolla vierasjoukkue Welhoille.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen sunnuntaina Kuopiossa venyi aina jatkoajan alkuminuuteille asti. Runsasmaaliseksi muodostunut ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen 9-8 voittojuhliin. Tiistaina ottelusarja on siis katkolla Welhoille.

”Mieletön pelipäivä tulossa tiistaina. Nyt on kaikki laitettava likoon ja kaivettava voitto kotipelistä, jotta sarja saa arvoisensa päätöksen eli viidennen ottelun”, kommentoi pelin aattona valmentaja Jani Kannosto.

”Ennen sitä on Karhulauman ajatuksissa ja sielujen sopukoissa oltava vain tiistai-ilta. Sunnuntain pettymys sekä tulos on huuhdottu pois mielistä ja katseet ja lataus viritetty jo tiistai-illalle.”

”Meillä on mahdollisuus kääntää tämä sarja. Teillä, hyvä yleisö on mahdollisuus tulla kannustamaan Karhulaumaa tässä ottelusarjassa viimeisen kerran.”

”Karhulauma kaivaa haarniskaa päälle siihen malliin illalla, että kannattaa tulla testaamaan omia äänijäntereitään paikalle.”

”Viime ottelu on purettu huolella ja kiintokohdat on seurattu, mihin kulminoidaan peliä. Yksi henkinen asia on varmaa. Joukkueella on mieletön voitonnälkä.”

Pelin tiimellyksessä kannattaa muistaa myös Kahvila Porittaren tarjonta.

Pääsyliput:
Aikuiset 10 € (S-etukortilla 9 €)
Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset/varusmiehet/lapset alle 16-v. 5 € (S-etukortilla 4 €)
Lapset alle 7-v. ilmaiseksi

Vapaaliput ja kausikortit eivät käy pudotuspeleissä. Paikalle otteluun kannattaa saapua ajoissa!

Karhujen ja Welhojen neljäs finaaliottelu alkaa Porin Urheilutalolla huomenna tiistaina kello 18:30.

Lue myös