Karhut tasoittivat karsintasarjan kotikentällään

Keskiviikkona pelattu toinen karsintasarjan ottelu poikkesi ensimmäisestä koitoksesta. Nuori Karhulauma pääsi toisessa ottelussa paremmin peliin mukaan ja ensimmäisen ottelun koomailut olivat muisto. Kotijoukkue tasoitti ottelusarjan 6-3 kotivoitollaan.

Karhut pääsi ottelussa paremmin peliin mukaan heti alussa. Ottelun avauserä oli tarkkaa pelaamista ja se näkyi maalivahtien torjunnoissa. Erä tarjosi vain yhden osuman, kun vierailijoiden Antti Vuorinen vei vierailijat ottelussa 0-1 johtoon reilun 12 peliminuutin jälkeen.

Toisen erän alku minuuteilla kotiyleisölle tarjoiltiin ensimmäinen Karhujen maali. Markus Hautaojan laukauksen eteensä torjunut Teemu Kortelainen joutui antautumaan, kun B-juniori Petteri Santi iski kotijoukkueen avausosuman. Toisessa erässä molemmat joukkueet pääsivät ensimmäistä erää paremmin maalipaikoille. Erän toisen ja samalla viimeisen osuman teki kotijoukkueen tarjoilemana SalBan Tomi Lahti. Päätöserään siirryttiin vieraiden 1-2 johtonumeroista.

Päätöserä alkoi vauhdikkaasti. Karhujen Markus Hautaoja tasoitti pelin vain 26 sekunnin jälkeen. Viimeisestä 20 minuuttisesta muodostui tänään Karhuille erinomainen. Tappioasemasta erään lähtenyt porilaisjoukkue käänsi päätöserän 5-1 numeroilla ottelun lopulta nimiinsä luvuin 6-3. Karhujen ratkaisijoiksi nousivat nuoriso-osaston pelaajat. Päätöserässä maaliverkkoa heiluttivat kahdesti osuneet Hautaoja ja Aaro Ollikainen sekä vanhan kaartin kapteeni Kalle Santanen.

”Valmistautuminen peliin oli jälleen hyvällä tasolla. Nyt jokainen pelaaja taisteli hyvin”, pelin jälkeen kommentoi Karhujen valmentaja Jani Kannosto.

”Käytiin todella tarkkaan ensimmäisen pelin jälkeen yksilötasolla peliä ja se näytti tuovan tulosta. Ihan hyvin nämä meidän junioripelaajat ostivat sen mitä heille myimme.”

”Tämä oli todella tärkeä voitto henkisesti. Jokainen sai taatusti aimo annoksen lisää itseluottamusta.”

”Nyt aletaan valmistautua seuraavaan peliin. Lauantaina taistelu jatkuu”, päättää Kannosto.