Karhut kaatuivat saappaat jalassa

Nuoren Karhulauman kausi tuli päätökseen maanantaina. Upeasti läpi kauden taistellut porilaisjoukkue pisti liigajoukkue SalBan ahtaalle, mutta kirkkainta kruunua kausi ei saanut. Ratkaisevaksi jäänyt neljäs karsintaottelu päättyi lopulta kokeneen raumalaisryhmän 4-2 vierasvoittoon.

Ottelun avauserä oli kotijoukkueelta hyvä ja ennen kaikkea tehokas. Erässä nähtiin kaksi maalia ja molemmista vastasi kotijoukkue. B-nuorten mukana kauden aloittanut Petteri Santi avasi ottelun maalitehtailun reilun 14 peliminuutin jälkeen. Karhujen Eero Vanhatalo tuplasi Karhujen johdon kahteen erän viimeisellä minuutilla.

Toisesta erästä muodostui ottelun ratkaissut erän. Kuten aiemmin tällä kaudella erä oli kotijoukkueelle vaikea. SalBa iski pallon neljästi Karhujen maaliin ja päätöserään siirryttiin SalBan 4-2 johtonumeroista.

Päätöserässä Karhut yritti kiivaasti hakea kavennusosumia, mutta vahvasti puolustanut liigajoukkue ei antanut Karhuille erässä mahdollisuutta maalin tekoon. Toisen erän jälkeiset 4-2 numerot jäivät ottelun päätösnumeroiksi ja summerin soidessa kausi 2016-17 tuli päätökseen joukkueiden osalta.

”Tulostaululla 4-2 numerot, ei vaan tällä kertaa riittänyt. Pitkä kausi takana, hieman vajaa vuosi ollaan tehty yhdessä töitä. Ei voi kuin olla todella ylpeä joukkueesta”, aloitti kauden päätyttyä valmentaja Jani Kannosto.

”Nuori ryhmä on nostanut tasoaan koko kauden ajan. Kahteen otteeseen ollaan päästy pelaamaan liiganoususta.”

”Viimeinen ottelu kuvastaa Karhulauman kahta viimeistä sarjaa. Ensin pelataan aivan loistava erä pätkä. Sitä kuitenkin seuraa huonompi jakso, jossa menee lähes kaikki päin seinää. Olimme nyt niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana”, päättää Kannosto.