• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit

Perjantaina urheilutalolla luvassa armotonta menoa


Kuva: Karhut

Divarikauteen valmistautuva Karhut aloittaa harjoitusottelut perjantaina. Joukkue saa silloin vieraakseen Nurmon Jymyn. Karhut ja Jymy kohtaisivat toisensa viime keväänä Divarin välierissä. Tuolloin tasainen ottelusarja ratkesi vasta kolmannen ottelun jatkoajalla Karhujen 2-1 voittoon.

Porilaisjoukkue lähtee ensimmäiseen otteluun kovalla kokoonpanolla. Mukana nähdään muun muassa erinomaisesti loppukaudella pelannut Lepola-Santi-Hautaoja kolmikko. Kokoonpanossa on myös pelaajia joita ei viime kauden kokoonpanossa ollut.

Minkälaiset odotukset ovat nyt, kun kesä on takana ja avajaiskarkelot edessä, valmentaja Jani Kannosto?

-Haetaan musiikin puolelta tuohon ensimmäiseen otteluun alkusävelet. Sepi Kumpulainen lauloi eräässä kappaleessa Armotonta menoa. Sitä on perjantaina luvassa. Tuosta perjantain ottelusta se pelikausi lähtee käyntiin. Pala palalta rakennetaan tätä juttua. Tavoite on, että ollaan sarjan alussa sellaisessa kuosissa, että taistellaan pelien voitoista. Se on se päällimmäinen tavoite. Kyllähän nyt haetaan pelaajille oikeita pelipaikkoja siinä samalla.

Kuinka paljon kokoonpanot elävät harjoitusotteluissa?

-Pelaajia vaihtuu joka harjoituspelin kokoonpanossa. Siitä kokoonpanosta, joka pelaa Porissa, vaihtuu useita pelaajia vieraspeliin. Harjoitusotteluissa pelaa kaikkiaan todella monta pelaajaa. Muutama estynyt pelaaja ei ole vielä mukana. Kaikki pelaajat esiintyvät jossain vaiheessa kaukalossa. Toiset joilla saattaa olla teatteripelkoa viedään tuonne kauemmaksi pelaamaan, jotta olisi helpompaa aloitella. Pelejä pelaajille kertyy muutamasta pelistä tuonne neljään viiteen. Ensimmäisen pelin kokoonpanossa on kaksi uutta pelaajaa. Toinen on nuorempi ja toinen on vähän vanhempi pelaaja. Jätetään nimet vielä pimentoon. Toiset pääsevät askiin sitten lauantaina. Perjantaina lähdetään kovalla kokoonpanolla kotipeliin. Kannattaa tulla paikalle katsomaan, päättää Kannosto.

Perjantain ottelu alkaa Porin urheilutalolla kello 18:30. Kotiotteluihin pääsyliput maksavat 5 euroa ottelua kohden. Ensimmäisessä harjoitusottelussa on myynnissä 10 euron pääsylippu, jolla pääsee sisään kolmeen kotiharjoitusotteluun (NJ, SB Vaasa, FoSu).

Harjoitusottelut
18.8. 18:30 Karhut-NJ, Porin Urheilutalo
19.8. 12:30 NJ-Karhut, Nurmo
2.9. 15:00 Karhut-SB Vaasa, Porin Urheilutalo
3.9. 16:00 SB Vaasa-Karhut, Vaasa
7.9. 18:30 Karhut-FoSu, Porin Urheilutalo

Petteri Hulkon muisto-ottelu
27.8. 16:00 Karhut-KOOVEE, Porin Urheilutalo

Muisto-ottelun pääsylippujen hinnat ovat 5 euroa riippumatta iästä ja seuran jäsenyydestä. Pääsylipputulot lahjoitetaan lyhentämättömänä Satakunnan Syöpäyhdistyksen Syöpykät – lapsisyöpäpotilasperheiden kerhon hyväksi.

Lue myös