Karhut ja KOOVEE kohtasivat toisensa tunteikkaassa ottelussa

Petteri Hulkon muisto-ottelu keräsi sunnuntaina Porin Urheilutalolle yli 600 katsojaa. Ottelun pääsylippujen tuotto lahjoitetaan Satakunnan Syöpäyhdistyksen Syöpykät – lapsisyöpäpotilasperheiden kerhon hyväksi.

Karhut haluavat kiittää paikalle saapuneita katsojia keräykseen osallistumisesta. Oman panoksensa keräykseen antoivat mm. vastustajajoukkue KOOVEE, erotuomarit sekä liigajoukkue Rauman SalBa. Kiitos kuuluu myös tapahtuman viestiä sosiaalisessa mediassa välittäneille yksityishenkilöille, yrityksille sekä paikallisille urheiluseuroille.

Sunnuntaipäivänä saatiin kerättyä Syöpyköille 3905 euroa.

Avauserässä KOOVEE otti pelin hallinnan ja joukkue saikin luotua Karhujen maalille muutaman tilanteen. Erän vanhetessa Karhut pääsi peliin paremmin mukaan. Ottelun avausmaalia saatiin odottaa aina 12 peliminuutille asti, kunnes vieraiden Riku Reunamäki ohitti Rasmus Östermanin. Karhut kuitenkin kuittasivat avausosuman heti seuraavassa vaihdossa. Vain kuusi sekuntia myöhemmin Benjamin Lepolan laukaus Juho Myllyharjun passista upposi KOOVEEn maaliin. Karhujen tehoduoksi noussut Lepola-Myllyharju teki tuhojaan jälleen, kun ottelun avausjaksoa oli jäljellä vain viisi minuuttia. Lepola tarjoili ja Juho Myllyharju siirsi kotijoukkueen 2-1 erätauko johtoon.

Toisessa erässä peli aaltoili päästä päähän. Lisämaaleja nähtiin kahden osuman verran. Molemmista vastasivat Karhujen pelaajat. Ensin Joni Halminen vei isännät 3-1 johtoon, kun ottelu oli ohittanut puolivälin. Reilua minuuttia myöhemmin Aapo Tamminen viimeisteli vastahyökkäyksen päätteeksi erän päätösnumerot 4-1.

Päätöserässä KOOVEE painoi peliä hyökkäys hyökkäykseltä kohti Karhujen maalia. Kotijoukkue oli ajoittain vaikeuksissa ja se näkyi myös tulostaululla. Vierasjoukkue onnistui erän alkuminuuteilla maalinteossa ja kavensi tilanteeksi 4-2. Benjamin Lepolan illan toinen vei isännät nopeasti taas kolmen maalin johtoon. Johto ei kuitenkaan kestänyt kuin kymmenen sekuntia ja KOOVEE iski 5-3 kavennusosuman. Erän puolen välin jälkeen Riku Reunamäki toi vieraat maalin päähän. Tuon lähemmäs KOOVEE ei enää päässyt ja vaan maalilla pelannut Rasmus Österman hoiti loput paikat puolustuksen avustuksella onnistuneesti. Lopussa Karhujen Ville Salonen iski ottelun päätösnumerot 6-4 tyhjään maaliin.

- Hyvä fiilis tällä hetkellä. Pelattiin 50 minuuttia hyvää peliä. Toinen erä osoitti meidän vastaiskukykyä. Saatiin tehtyä pari maalia ja maalivahti torjui vastustajan paikat. Onnistuttiin siinä erässä jättämään liigajoukkue nollille, kommentoi Karhujen valmentaja Jani Kannosto ottelun avausjaksoja. – Kolmas erä oli meiltä sitten sekava. Kaveri kavensi ensin meidän mokasta ja nosti samalla sitten painetta. Tehtiin siinä F-junnumoka yhteen vaihtoon ja omissa kolisi taas. Hyvää oppia pelaajille tuollaiset tilanteet. Tyytyväinen pitää olla tuohon meidän viisikkopelaamiseen. Pala palalta rakennetaan tätä juttua kohti kauden avausta.

- Pelaajia tämä tilaisuus motivoi todella paljon. Hyvä henkinen tapahtuma ja pelattiin peli todelliselle pelimiehelle. Hienoa oli myös, että saatiin KOOVEE tänne vastaan tähän peliin. Tärkeä meille, että saatiin liigajoukkuetta vastaan pelata ja onnistuttiin. Hyvää itseluottamusta pelaajille, päättää Kannosto.

KOOVEEta vastaan tehokkaimpina häärivät tehot 2+2 iskenyt Benjamin Lepola ja 1+2 merkkauttanut Juho Myllyharju. Maalissa pelannut Rasmus Österman onnistui myös hyvin.