Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     

Uutiset

  • Etusivu
  • /
  • Uutiset
  • /
  • Karhut ja KOOVEE kohtasivat toisensa tunteikkaassa ottelussa

Karhut ja KOOVEE kohtasivat toisensa tunteikkaassa ottelussa

Kuva: Kirsi Saha / UrheiluSuomi.com

Sunnuntaina pelataan Hulin muistolle


Karhujen miesten edustusjoukkueen ottelut jatkuvat sunnuntaina kotikaukalossa. Porin Urheilutalolle tuolloin saapuu Salibandyliigassa pelaava KOOVEE. Ottelu on lähes vuosi sitten menehtyneen Petteri Hulkon muisto-ottelu.


Karhut on pelannut tähän mennessä kaksi harjoitusottelua. Viime viikolla joukkue kohtasi kaksi kertaa Nurmon Jymyn. Perjantaina Porissa pelattu ottelu päättyi Karhujen 5-2 voittolukemiin. Joukkueiden lauantainen kohtaaminen Nurmossa tarjosi maaleja enemmän. Jymy oli kotikentällään vahvempi maalein 9-6.


Viime kauden päätteeksi suoraan sarjapaikkansa Salibandyliigassa säilyttänyt KOOVEE on ehtinyt pelaamaan yhden ottelun Karhuja enemmän harjoituskaudellaan. Joukkue on hävinnyt LASB:lle 4-3 ja Steelersille 6-2. Voiton makuun tamperelaisryhmä pääsi keskiviikkona, kun Raumalta oli tuliaisina 7-6 vierasvoitto.


Valtteri Sainion valmentama ryhmä pysyi viime kauden päätteeksi varsin hyvin kasassa. Joukkueen vahvuuteen uusina pelaajina täksi kaudeksi liittyivät Classicista siirtyneet Jesse Ruokostenpohja ja Riku Reunamäki. Espoosta Tampereelle siirtyi Teemu Suomalainen. Paluun KOOVEEn paitaan tekee myös Sveitsistä palannut Tuomas Aho.


KOOVEEn riveistä löytyy myös Karhu-taustaisia pelaajia. Maalinsuulla joukkueen ykkösvahtina on torjunut Arvid Vonk. Puolustuksesta löytyy viime kaudella 21 ottelua pelannut Roni Tuomela. Hyökkäyksessä häärii viime sesongilla 23 tehopistettä kerännyt Jasse Kuusisto.


Viime viikonloppuna oli kaksi peliä Jymyä vastaan. Mitä noista peleistä jäi käteen, valmentaja Jani Kannosto?


"Nurmo-ottelut olivat tyypillisiä aloitusharkkapelejä, joissa pelaajat enimmikseen saivat lyötyä ulos niitä treenimetrejä, joita ollaan vedetty pitkin kesää ja alkusyksyä. Peleissä oli hyviä jaksoja. Haimme tiettyjä asioita ja niitä välillä näkyi. Kolikon toisella puolella oli tietenkin virheiden sävyttämää peliä. Välillä oli vauhtia kuin Monzan ajoissa, toteaa Kannosto ja jatkaa:  "Tärkeää oli, että uudet pelaajat ja nuorukaiset saivat maistella varmasti Divarin kärkipäähän kuuluvan Nurmon otteita ja saivat näin tuntumaa, mitä todellisuus Divarissa sitten on. Sarjapeleihin pitää näistä harjoituspeleistä pystyä parantamaan niin yksilön kuin viisikoidenkin peliä."


Sunnuntaina vuorossa KOOVEE, millaista peliä odotat?


"Mikäs sen hienompaa kuin se, että sunnuntaina Petteri Hulkon muisto-ottelussa vastaan asettuu liigajoukkue Tampereen Koovee - seura, jota Petteri edusti omalla peliurallaan. Hienoa, että liigajoukkueen ohjelmaan tämä ottelu sopi. Pelillisiä asioita Karhulauma lähtee ottelusta hakemaan. Varmasti pelinopeus on yksi suurimmista haasteista, sillä tempo ja kaksinkamppailujen taso nousevat varmasti edellisestä viikonvaihteesta”, Kannosto sanoo. "Pyrimme kokonaisuuden hallintaan sekä viisikoiden yhteistyön parantamiseen. Harkkapelejä on vielä monta ja pala kerrallaan rakennetaan Karhu-lauman peliä."


"Odotettavissa hienoon tapahtumaan varmasti yleisöön menevää nopeatempoista peliä joten hienoa ja viihtyisää sunnuntaipäivää odotellaan salibandyn merkeissä", päättää Kannosto.


Ottelun pääsylippujen hinnat ovat 5 euroa riippumatta iästä ja seuran jäsenyydestä. Pääsylipputulot lahjoitetaan lyhentämättömänä Satakunnan Syöpäyhdistyksen Syöpykät – lapsisyöpäpotilasperheiden kerhon hyväksi.


Karhujen ja KOOVEEn välinen ottelu alkaa sunnuntaina Porin Urheilutalolla kello 16:00.


Julkaistu: 25.8.2017 11:25 (ylläpito)

Joukkueen kokoonpano otteluun

Ei julkaistua kokoonpanoa

Ei liveseurantaa ottelusta


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut ja KOOVEE kohtasivat toisensa tunteikkaassa ottelussa


Petteri Hulkon muisto-ottelu keräsi sunnuntaina Porin Urheilutalolle yli 600 katsojaa. Ottelun pääsylippujen tuotto lahjoitetaan Satakunnan Syöpäyhdistyksen Syöpykät – lapsisyöpäpotilasperheiden kerhon hyväksi. 


Karhut haluavat kiittää paikalle saapuneita katsojia keräykseen osallistumisesta. Oman panoksensa keräykseen antoivat mm. vastustajajoukkue KOOVEE, erotuomarit sekä liigajoukkue Rauman SalBa. Kiitos kuuluu myös tapahtuman viestiä sosiaalisessa mediassa välittäneille yksityishenkilöille, yrityksille sekä paikallisille urheiluseuroille.


Sunnuntaipäivänä saatiin kerättyä Syöpyköille 3905 euroa.


Avauserässä KOOVEE otti pelin hallinnan ja joukkue saikin luotua Karhujen maalille muutaman tilanteen. Erän vanhetessa Karhut pääsi peliin paremmin mukaan. Ottelun avausmaalia saatiin odottaa aina 12 peliminuutille asti, kunnes vieraiden Riku Reunamäki ohitti Rasmus Östermanin. Karhut kuitenkin kuittasivat avausosuman heti seuraavassa vaihdossa. Vain kuusi sekuntia myöhemmin Benjamin Lepolan laukaus Juho Myllyharjun passista upposi KOOVEEn maaliin. Karhujen tehoduoksi noussut Lepola-Myllyharju teki tuhojaan jälleen, kun ottelun avausjaksoa oli jäljellä vain viisi minuuttia. Lepola tarjoili ja Juho Myllyharju siirsi kotijoukkueen 2-1 erätauko johtoon.


Toisessa erässä peli aaltoili päästä päähän. Lisämaaleja nähtiin kahden osuman verran. Molemmista vastasivat Karhujen pelaajat. Ensin Joni Halminen vei isännät 3-1 johtoon, kun ottelu oli ohittanut puolivälin. Reilua minuuttia myöhemmin Aapo Tamminen viimeisteli vastahyökkäyksen päätteeksi erän päätösnumerot 4-1.


Päätöserässä KOOVEE painoi peliä hyökkäys hyökkäykseltä kohti Karhujen maalia. Kotijoukkue oli ajoittain vaikeuksissa ja se näkyi myös tulostaululla. Vierasjoukkue onnistui erän alkuminuuteilla maalinteossa ja kavensi tilanteeksi 4-2. Benjamin Lepolan illan toinen vei isännät nopeasti taas kolmen maalin johtoon. Johto ei kuitenkaan kestänyt kuin kymmenen sekuntia ja KOOVEE iski 5-3 kavennusosuman. Erän puolen välin jälkeen Riku Reunamäki toi vieraat maalin päähän. Tuon lähemmäs KOOVEE ei enää päässyt ja vaan maalilla pelannut Rasmus Österman hoiti loput paikat puolustuksen avustuksella onnistuneesti. Lopussa Karhujen Ville Salonen iski ottelun päätösnumerot 6-4 tyhjään maaliin.


- Hyvä fiilis tällä hetkellä. Pelattiin 50 minuuttia hyvää peliä. Toinen erä osoitti meidän vastaiskukykyä. Saatiin tehtyä pari maalia ja maalivahti torjui vastustajan paikat. Onnistuttiin siinä erässä jättämään liigajoukkue nollille, kommentoi Karhujen valmentaja Jani Kannosto ottelun avausjaksoja. – Kolmas erä oli meiltä sitten sekava. Kaveri kavensi ensin meidän mokasta ja nosti samalla sitten painetta. Tehtiin siinä F-junnumoka yhteen vaihtoon ja omissa kolisi taas. Hyvää oppia pelaajille tuollaiset tilanteet. Tyytyväinen pitää olla tuohon meidän viisikkopelaamiseen. Pala palalta rakennetaan tätä juttua kohti kauden avausta.


- Pelaajia tämä tilaisuus motivoi todella paljon. Hyvä henkinen tapahtuma ja pelattiin peli todelliselle pelimiehelle. Hienoa oli myös, että saatiin KOOVEE tänne vastaan tähän peliin. Tärkeä meille, että saatiin liigajoukkuetta vastaan pelata ja onnistuttiin. Hyvää itseluottamusta pelaajille, päättää Kannosto.


KOOVEEta vastaan tehokkaimpina häärivät tehot 2+2 iskenyt Benjamin Lepola ja 1+2 merkkauttanut Juho Myllyharju. Maalissa pelannut Rasmus Österman onnistui myös hyvin.


Karhujen tehopisteet:
Benjamin Lepola 2+2
Juho Myllyharju 1+2
Joni Halminen 1+0
Aapo Tamminen 1+0
Ville Salonen 1+0
Tomi Jerkku 0+1
Rasmus Österman 0+1, 22 torjuntaa


Katso myös UrheiluSuomi.comin kuvagalleria ottelusta


Karhujen ottelut jatkuvat seuraavaksi ensi viikonloppuna, kun joukkue kohtaa kahdesti SB Vaasan. Lauantaina joukkueet pelaavat Porissa kello 15:00.


Julkaistu: 27.8.2017 21:40 (ylläpito)

Galleria

Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Linkkejä koosteisiin:
Kuvagalleria (UrheiluSuomi.com)