Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     

Uutiset

  • Etusivu
  • /
  • Uutiset
  • /
  • Harjoitusottelut pakettiin FoSua vastaan

Harjoitusottelut pakettiin FoSua vastaan

Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Harjoitusottelut pakettiin FoSua vastaan


Karhujen miesten edustusjoukkueen kuudes ja viimeinen harjoitusottelu pelataan tänään torstaina Porin Urheilutalolla, kun Forssan Suupparit saapuu kotijoukkueen vieraaksi.


Karhut pelasi viikonloppuna kaksi kertaa SB Vaasaa vastaan. Molemmat ottelut päättyivät kotijoukkueiden voittoihin. Myös Karhulauman aiemmat harjoitusottelut ovat olleet kotivoittojen sävyttämiä. Saldona Karhuilla on viidestä ottelusta kolme voittoa ja kaksi tappiota.


Torstaina vastaan asettuva 2.divisioonakauteensa valmistautuva FoSu on ehtinyt pelata kaksi ottelua ennen torstain mittelöä. Joukkueella on allaan kaksi voittoa AC Hakin A-nuorista ja RSS Panthersista.


”Viimeistä harkkapeliä pukkaa torstaina. Asetelmallisesti tarkoituksella valikoitu ottelu. Meidän piti hakea jo niitä asetelmia kokoonpanon, joilla sitten kohti sarja-avausta oltaisiin menty. Kaikki ei nyt vaan aina mene niin kuin ajatellaan. Meillä on hiukan armeijapoissaoloja ja muutama vamma niin vielä joudutaan sekoittamaan pakkaa”, kommentoi Karhujen valmentaja Jani Kannosto ennen torstain ottelua. 


”Yritämme ottelussa tiettyjä juttuja ja pyritään olemaan henkisesti niin hyvässä tilassa, jotta itse pelin sisältö toimisi parhaiten. Otteluhan on viimeinen ennen sarja-avausta. Pelaajistolta odotetaan isoa jämäkkyyttä sekä tiettyjä pelin mukaan tulevia pelitilannepelaamisia. Isoin juttu kuitenkin on viisikon yhteistyö.”


”Kaikki vaan mukaan seuraamaan Karhulauman viimeistä harkkamatsia torstaina urheilutalolle”, päättää Kannosto.


Pelin tuoksinassa kannattaa muistaa katsastaa Kahvila Porittaren tarjonta. Kesän aikana kahvion tarjontaan saatiin myös kotijoukkueen suosikki Karhunkinnas.


Ottelussa on myynnissä myös Karhujen kauden 2017-18 kausikortit. Kausikortin hinta on 90 euroa. Aiemmista vuosista poiketen, kausikortilla saa tulevalla kaudella alennuksia paikallisista yrityksistä. Tutustu kausikortin etuihin täältä.


Pääsyliput:
Aikuiset 5 e
Lapset alle 7-v. ilmaiseksi


Karhujen ja FoSun välinen harjoitusottelu alkaa Porin Urheilutalolla kello 18:30. Tervetuloa paikalle kannustamaan porilaisryhmä voittoon.


Julkaistu: 7.9.2017 8:20 (ylläpito)

Joukkueen kokoonpano otteluun

Ei julkaistua kokoonpanoa

Ei liveseurantaa ottelusta


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut päättivät harjoituspelit kotivoittoon


Karhujen miesten edustusjoukkueen valmistautuminen Divarikauteen päättyi harjoitusotteluiden osalta tänään torstaina. Porin Urheilutalolle oli saapunut vieraaksi Karhujen syksyn kuudenteen harjoitusotteluun 2.divisioonassa pelaava Forssan Suupparit. Ottelun ratkaisu nähtiin vasta viimeisen 20 minuuttisen aikana.


Ottelun alku oli Karhuilta vaikea. Vierasjoukkue tuli peliin hyvin ja ennakkoluulottomasti. Joukkue saikin luotua tilanteita Karhujen maalille. Ensimmäistä maalia saatiin odottaa erän toiselle puoliskolle asti. Vierailijoiden Valtteri Heikkonen iski ottelun avausosuman ohi Karhujen maalilla pelanneen Rasmus Östermanin. Avauserässä ei nähty enää enempää osumia ja erätauolle siirryttiin FoSun 1-0 johtoasemista.


Pelin toisessa erässä Karhut sai peliään käyntiin ja tilanteita alkoi tulla forssalaisten maalille. Erän puolessa välissä nähtiin reilu neljän minuutin jakso, jonka aikana molemmissa päässä maaliverkot heiluivat tiuhaan tahtiin. Joukkueet iskivät maaleja lähes vuorotahtiin ja kun taululle oli saatu merkittyä kaikki kuusi maalia, jotka neliminuuttinen piti sisällään, Karhut johti ottelua maalein 4-3. Kotijoukkueen maaleista vastasivat kahdesti maalinteossa onnistunut Ville Salonen, Aapo Tamminen ja Juho Myllyharju. Päätöserään siirryttiin siis kotijoukkueen 4-3 -johtotilanteesta.


Päätöserän alkuun Karhut sai loistolähdön, kun vain 31 sekunnin jälkeen johto kasvoi 5-3 Tomi Jerkun viimeistellessä erän avausosuman. Aapo Tamminen lisäsi Karhujen johdon 6-3 nelisen minuuttia edellisestä osumasta. Hieman ennen erän puoliväliä Tammiselle tuomittiin viiden minuutin rangaistus väkivaltaisesta pelaamisesta. Forssalaiset onnistuivat tekemään ylivoimalla yhden maalin, tosin siitä vastasi takatolpalta omiin pallon iskenyt Kalle Santanen. Kotijoukkue ratkaisi ottelun lopullisesti viimeisen reilun seitsemän minuutin aikana. Karhulauma iski pallon kuudesti ohi forssalaisvahdin. Maaleista vastasivat Aaro Ollikainen (2), Benjamin Lepola (2), Petteri Santi ja Matti Rössi. Ottelu päättyi siis lopulta Karhujen 12-4 kotivoittoon.


”Kuudes harjoituspeli taputeltu. Kuten ennakossakin oli, että aina ei mene niin kuin on suunnitellut. Sellainen tästä pelistäkin tuli. Meni vähän nuo erätulokset väärinpäin. Olisi pitänyt saada alkuun nuo maalit”, kommentoi peliä Karhujen valmentaja Jani Kannosto.


”Tarkoitus oli lähteä hallitsemaan peliä koko kentällä. Oli vähän laiskaa askelmista siinä alussa. Eikä sitä enää tässä iässä jaksa oikein rähjätäkään tuolla penkillä. Pikkuhiljaa kuitenkin sieltä tultiin.”


”Kolmen maalin keskiarvolla ollaan päästetty maaleja täällä kotikentällä. Tänään tuli neljä eikä se johtunut kyllä maalivahti pelistä. Tai oikeastaan FoSu teki kolme ja Santanen yhden.”


”Ollaan tyytyväisiä. Tehokkuutta löytyy viisikoista. Kun vielä pojat ymmärtävät, että se tulee sieltä yhteispelin kautta. Uskalletaan pelata ja ollaan tarpeeksi rohkeita. Hyökätään ja puolustetaan oikeaan aikaan.” 


”Nyt huilataan pari päivää ja sitten aloitetaan valmistautuminen sarjaan” , päättää Kannosto.


Karhujen tehopisteet:
Benjamin Lepola 2+3
Ville Salonen 2+1
Aaro Ollikainen 2+0
Aapo Tamminen 2+0
Juho Myllyharju 1+1
Matti Rössi 1+1
Tomi Jerkku 1+1
Petteri Santi 1+0
Kalle Santanen 0+1
Eero Harjula 0+1
Tuomas Puisto 0+1
Rasmus Österman 14 torjuntaa, 0+1 


Katso myös UrheiluSuomi.comin kuvagalleria ottelusta


Seuraavaksi Karhut taistelee sarjapisteistä, kun Divarikausi pyörähtää käyntiin porilaisjoukkueen osalta lauantaina 23. syyskuuta Lappeenrannassa. Kotiyleisö voi nähdä Karhulauman seuraavaksi pelien merkeissä kotikentällään sarjan kolmannessa ottelussa syyskuun 30. päivä. Vastaan tuolloin asettuu FBC Turku.


Julkaistu: 7.9.2017 22:25 (ylläpito)

Galleria

Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Linkkejä koosteisiin:
Kuvagalleria (UrheiluSuomi.com)