• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit

Harjoitusottelut pakettiin FoSua vastaan


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen miesten edustusjoukkueen kuudes ja viimeinen harjoitusottelu pelataan tänään torstaina Porin Urheilutalolla, kun Forssan Suupparit saapuu kotijoukkueen vieraaksi.

Karhut pelasi viikonloppuna kaksi kertaa SB Vaasaa vastaan. Molemmat ottelut päättyivät kotijoukkueiden voittoihin. Myös Karhulauman aiemmat harjoitusottelut ovat olleet kotivoittojen sävyttämiä. Saldona Karhuilla on viidestä ottelusta kolme voittoa ja kaksi tappiota.

Torstaina vastaan asettuva 2.divisioonakauteensa valmistautuva FoSu on ehtinyt pelata kaksi ottelua ennen torstain mittelöä. Joukkueella on allaan kaksi voittoa AC Hakin A-nuorista ja RSS Panthersista.

”Viimeistä harkkapeliä pukkaa torstaina. Asetelmallisesti tarkoituksella valikoitu ottelu. Meidän piti hakea jo niitä asetelmia kokoonpanon, joilla sitten kohti sarja-avausta oltaisiin menty. Kaikki ei nyt vaan aina mene niin kuin ajatellaan. Meillä on hiukan armeijapoissaoloja ja muutama vamma niin vielä joudutaan sekoittamaan pakkaa”, kommentoi Karhujen valmentaja Jani Kannosto ennen torstain ottelua. 

”Yritämme ottelussa tiettyjä juttuja ja pyritään olemaan henkisesti niin hyvässä tilassa, jotta itse pelin sisältö toimisi parhaiten. Otteluhan on viimeinen ennen sarja-avausta. Pelaajistolta odotetaan isoa jämäkkyyttä sekä tiettyjä pelin mukaan tulevia pelitilannepelaamisia. Isoin juttu kuitenkin on viisikon yhteistyö.”

”Kaikki vaan mukaan seuraamaan Karhulauman viimeistä harkkamatsia torstaina urheilutalolle”, päättää Kannosto.

Pelin tuoksinassa kannattaa muistaa katsastaa Kahvila Porittaren tarjonta. Kesän aikana kahvion tarjontaan saatiin myös kotijoukkueen suosikki Karhunkinnas.

Ottelussa on myynnissä myös Karhujen kauden 2017-18 kausikortit. Kausikortin hinta on 90 euroa. Aiemmista vuosista poiketen, kausikortilla saa tulevalla kaudella alennuksia paikallisista yrityksistä. Tutustu kausikortin etuihin täältä.

Pääsyliput:
Aikuiset 5 e
Lapset alle 7-v. ilmaiseksi

Karhujen ja FoSun välinen harjoitusottelu alkaa Porin Urheilutalolla kello 18:30. Tervetuloa paikalle kannustamaan porilaisryhmä voittoon.

Lue myös