FBT Pori Suomen Cupin välieriin!!

Kuva: Antti Sillanpää / UrheiluSuomi.com

FBT Pori Suomen Cupin välieriin

FBT Pori raivasi tiensä salibandyn Suomen Cupin neljän parhaan joukkoon, kun se kaatoi illan puolivälierässä rangaistuslaukauksilla Salibandyliigan FT Trackersin 5-4 (1-2, 2-0, 1-2, 0-0, 1-0).

FBT Pori kuittasi kaksi kertaa Trackersin johdon ennen kuin Hannu Katila laukoi porilaiset toisen erän lopulla ensi kertaa edelle. Trackersin tasoitettua kolmannessa erässä iski Timo Heinilä vielä 3-4, mutta vieläkään ei etumatka pitänyt. FBT:n Toni Läntisen saatua kaksiminuuttisen kotijoukkueen Pasi Halonen teki ylivoimalla peliajan viimeisen maalin yhdeksän minuuttia ennen loppusummeria.

Maalittoman kymmenen minuutin jatkoajan jälkeen oli jatkaja haettava rangaistuslaukauskisassa. Porilaisten osumista vastasi, Mikko Raivio ja Mikael Boelius. Varsinaisella peliajalla osuneet Ville Salonen ja Hannu Katila puolestaan epäonnistuivat. FBT Porin maalilla vakuuttavasti läpi ottelun pelannutta Jarkko Saastamoista ei Trackersin pelaajat puolestaan rangaistuslaukauskilpailussa ohittaneet kertaakaan.

Muut semifinaalijoukkueet ovat Salibandyliigan kärkipäähän kuuluvat Classic ja Koovee Tampereelta sekä helsinkiläinen Tapanilan Erä. Finaalitapahtuma mitellään 18.-19.12.2009 Tapahtumapaikka selvinnee alkuviikosta.