• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut haastavat lauantaina sarjakärjen


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen ottelut Divarissa jatkuvat viikonloppuna kahdella ottelulla. Lauantaina joukkue kohtaa viime kauden päätteeksi Salibandyliigasta pudonneen M-Teamin.

Helsinkiläisjoukkue on aloittanut kauden pirteästi ja se johtaakin Divaria tällä hetkellä. Viiden pelatun ottelun jälkeen kasassa on neljä voittoa ja yksi tappio. M-Team hävisi sarja-avauksessa Nurmon Jymylle maalein 8-2. Tämän jälkeen joukkue on edennyt voitosta voittoon. Entisen liigajoukkueen kovuuden on saanut kokea Blue Fox, Tiikerit, EräViikingit Akatemia ja O2-Jyväskylä.

Mika Heinosen valmentamassa M-Teamissä tehokkainta osaa alku kauden otteluissa on ollut tehot 5+3 iskenyt Teemu Savolainen. Joukkueessa onnistujia on kuitenkin riittänyt laajalla rintamalla, sillä peräti yhdeksän pelaaja on merkkauttanut tähän mennessä vähintään viisi tehopistettä. Maalissa torjuntavastuun on kantanut pääsääntöisesti Marcel Straubhaar (4 ottelua, torjuntaprosentti 75,29%). Joukkueen edellisessä pelissä maalilla nähtiin nuori Simo Metsikkö, joka torjuikin 8-1 voiton vieraskaukalosta.

Karhut lähtee tuplaviikonloppuun kahden kotivoiton siivittämänä. Viime viikon sunnuntaina porilaisjoukkue kohtasi kotikentällään SB Vaasan. Peliään parantanut Karhut onnistuikin lopulta kaatamaan Vaasan maalein 7-5.

- Mielenkiintoinen viikonloppu Karhulaumalla edessä. Lauantaina kohdataan Liigasta pudonnut M-Team. Joukkue on aloittanut kautensa ensimmäisen tappion jälkeen voittoisasti, kommentoi viikonloppua Karhujen valmentaja Jani Kannosto.

- Lauantain vastustajalla on kasassa vaarallinen pelaajisto, jolla on kokemusta liigavauhdista. Karhulauman pitää pystyä parantamaan entisestään omaa peliään. Viisikkopelin pitää olla vielä astetta tiiviimpää. Pallollisessa ja pallottomassa pelissä on vielä paljon parannettavaa.

- Kyllä pitää taas pelaajien laittaa itsensä täysillä likoon, jotta pisteistä pystytään taistelemaan, päättää Kannosto.

Karhujen ja M-Teamin ottelu alkaa lauantaina kello 15:30. Ottelun kehittymistä voi seurata esimerkiksi Divarin tulospalvelun kautta.

Lue myös