Karhujen tuplaviikonloppu alkoi tappiolla

Divarin kärjessä porskuttava M-Team ei antanut lauantaina Karhulaumalle pisteitä kotikentältään. Simo Paulaharjun johdolla helsinkiläisjoukkue kaatoi porilaisvieraansa maalein 8-4.

Ottelun avauserässä ei maaleilla mässäilty. Pelikello ehti pyörähtää lähes 14 peliminuutille asti, kunnes ottelun avausosuma näki päivän valon. Isäntien Janne Makkonen viimeisteli osumansa Karhujen maalinedustalta. M-Team iski avauserässä vielä toisen maalin, kun Aleksi Urho vei joukkueensa erätauolle 2-0 johtoasemista.

Toinen erä käytännössä ratkaisi ottelun lopullisesti. Erän aikana pallo eksyi Karhujen maaliin kolme kertaa ja samassa ajassa porilaisjoukkue onnistui maalinteossa vain kertaalleen. Karhujen avausosuman ottelussa iski ensimmäisellä Divarimaalillaan Eero Harjula Aaro Ollikaisen syötöstä. Päätöserään siirryttiin siis M-Teamin 5-1 johtonumeroista.

Kolmannessa erässä maaleja iskettiin vuorotahtiin. Benjamin Lepola toi Karhut kolmen maalin päähän heti erän avausminuutin täytyttyä. Karhujen harmiksi isännät onnistuivat kuittaamaan kavennusosumat varsin nopeasti, sillä niin Lepolan 5-2 kuin Matti Rössin 6-3 -osumat muuttuivat neljän maalin tappioasemiksi vajaassa viidessä minuutissa. Erän lopulla maaliteossa onnistuivat vielä kotijoukkueen tehot 3+1 hakannut Simo Paulaharju sekä Karhujen Tomi Jerkku. Ottelu päättyi lopulta isäntien selvään 8-4 kotivoittoon.

- Lukemat hieman valehtelevat. Oltiin ihan hyvin pelissä mukana, mutta maalinteko tökki pahasti eikä päästy missään vaiheessa kuskin paikalle. Olimme hieman huolimattomia tänään pallollisena ja se kertoo kyllä, että valmistautumisessa ei täysin onnistuttu, kommentoi pelin jälkeen Karhujen valmentaja Tino Nieminen.

- Tästä lähdetään parantamaan peliä huomiselle, kun kohdataan Tiikerit, päättää Nieminen.