• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy Tiikereiden vieraana


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Lauantaina kauden toisen tappionsa kärsinyt Karhut kohtaa sunnuntaina sarjanousija Tikkurilan Tiikerit. 

Tiikerit nousivat viime kauden päätteeksi 2.divisioonasta Divariin. Joukkueen alkukausi on ollut vaikea ja joukkue etenikin ensimmäiset neljä ottelua tappiosta tappioon. Joukkueen pistetili aukesi lauantaina kotikentällä, kun Blue Fox joutui lähtemään kotimatkalle 4-3 -jatkoaikatappio niskassaan.

Sunnuntain kotijoukkueen riveissä on alkukauden otteluissa tehokkaimpina onnistuneet neljä maalia iskeneet Leevi Loippo ja Tomi Hinttaniemi.  Muuten joukkueen pistepörssissä on tasaista. Kaikkiaan seitsemän pelaajaa on onnistunut haalimaan tililleen vähintään kolme tehopistettä. Maalin suulla torjuntavastuu on jakautunut kolmen veräjänvartijan kesken. Kauden avausvoiton torjui Mikko Sjöholm, joka on ainoa pelannut maalivahdeista kaksi ottelua.

Karhut lähtee otteluun puolestaan vierastappio allaan. Tehottomuudesta kärsinyt Karhut hävisi lauantaina sarjakärki M-Teamille luvuin 8-4. Lauantain ottelusta jäikin joukkueelle taatusti hampaankoloon ja sunnuntaina on tavoitteena vain ja ainoastaan täysi pistepotti.

- Sunnuntain ottelu on taatusti vaikea henkisesti. Sarjan tyvipäähän jäänyt Tiikerit tulee taatusti sisuuntuneena kotiotteluun. Nyt joukkueella on vielä avauspisteet kasassa Blue Foxin voiton myötä, niin luvassa on jälleen tiukka iltapuhde, kommentoi sunnuntain peliä Karhujen päävalmentaja Jani Kannosto.

Karhujen ja Tiikereiden ottelu alkaa Tikkurilan Urheilutalolla sunnuntaina kello 17:00. Ottelun kulkua voi seurata esimerkiksi Divarin tulospalvelun kautta.

Lue myös