• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen Cup-taival jatkuu sunnuntaina Jyväskylässä


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Suomen Cupin ottelut jatkuvat Karhujen osalta viidennen kierroksen kamppailulla Jyväskylässä sunnuntaina. Porilaisjoukkuetta isännöi 3. divisioonassa pelaava O2-Jyväskylä Akatemia.

Sunnuntain vastus eteni neljänneltä kierrokselta eteenpäin kukistamalla paikallistaistossa TYPin (4.div.) maalein 6-4. Divari-joukkue O2-Jyväskylän farmina toimiva Akatemia-joukkue on pelannut tällä kaudella neljä ottelua omassa sarjassaan. Joukkue majailee omassa 3.divisioonan lohkossaan toisena kolmen voiton ja yhden tappion siivittämänä.

Karhujen Cup-taival alkoi Divarin Cup-kierroksella, jossa porilaisjoukkue kaatoi kotikentällään SB Vaasan maalein 7-5. Karhulauma pelasi viime viikonloppuna kaksi ottelua pääkaupunkiseudulla. Lauantaina joukkueen tilille tuli kauden toinen tappio M-Teamin toimesta. Sunnuntaina joukkue puolestaan palasi tehokkaan päätöserän turvin voittokantaan, kun sarjanousija Tiikerit kaatui maalein 8-6.

Sunnuntain ottelussa Karhujen penkin takana nähdään jälleen Jani Kannosto, joka on kärsinyt avausviikonlopun jälkeen saamansa kilpailukiellon.

- Sunnuntaina jatketaan Cup-taivalta Jyväskylässä. Pelin henki on selvillä. Meidän pahin vastus on taatusti oma korvien väli. Nyt taatusti ladataan siihen, että ollaan tosissaan pelimatkalla eikä millään sunnuntainajelulla, kommentoi pelin alla Karhujen päävalmentaja Jani Kannosto.

- Kotijoukkueelle ottelu on taatusti hieno paikka. Vastustaja pääsee pistämään kaikkensa peliin ja lähtee haastamaan Karhulaumaa.

-Alusta asti lähdemme iskemään, sen verran nuo aiemmat matsit ovat alun osilta menneet tehottomasti. Pelissä saadaan myös kokeiltua hieman eri koostumuksia ja mukana on myös muutama nälkäinen nuori pelaajakin.

- Jatkopaikka on ehdoton tavoite, jota lähdetään hakemaan ottelusta. Seuraavalla kierroksella voi vastaan tulla jo liigajoukkue, siinä on tavoitetta ja mittaria kylliksi.

- Tosiaan nyt pääsen taas penkin taakse. Ei siinä mitään, nyt on tuo rangaistus kärsitty. Varmasti taas helpompaa olla aitiossa, saati mitä on ollut seurata pelejä sivusta, päättää Kannosto.

Karhujen ja O2-Jyväskylä Akatemian välinen Cup-ottelu alkaa sunnuntaina Palokan koulukeskuksessa kello 18:00.

Lue myös