• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen ottelut jatkuvat sarjakärjen vieraana


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Lauantain kotitappion jälkeen Karhulauma matkaa Nurmoon Jymyn vieraaksi.

Tuplaviikonloppua pelaavat joukkueet lähtevät otteluihin erilaisista asemista. Jymy johtaa sarjaa ja on esiintynyt alkukauden aikana kaukalossa erinomaisesti. Lauantain kierroksella joukkue haki täydet pisteet Turusta 6-4 vierasvoitolla. Joukkueella on alla kuuden Divari-ottelun voittoputki. Kauden yhdeksästä ensimmäisestä ottelusta Jymy on onnistunut voittamaan peräti kahdeksan.

Karhujen pelit ovat puolestaan ailahdelleet viime kauden alun tavoin. Voittoa on seurannut lähes järjestään tappio. Pitkän tauon jälkeen Divarikentille palannut Karhulauma kohtasi lauantaina Loviisan kotikentällään. Pelin päätöserässä vierasjoukkue ratkaisi ottelun ja vei lopulta pisteet Urheilutalolta selvin 9-4 numeroin.

Jarmo Eteläahon valmentama Jymy on kauden alussa ollut erinomainen. Kentällä tehokkaimmin tahtipuikkoa ovat heiluttaneet 15 tehopistettä kerännyt Hannu Palomäki. Parin pisteen päässä säestää Eetu Sariola. Maalinsuulla Rasmus Hasu on jatkanut viime kauden tavoin erinomaisesti. Kahdeksassa pelissä pallot ovat tarttuneet 86.19 % edestä.

”Todella kova viikonloppu huipentuu Jymyn vieraana. Sarjankärki tarjoaa isänpäivään todellisen herkkupalan”, kommentoi sunnuntain ottelua Karhujen päävalmentaja Jani Kannosto.

”Sarjakärki on ollut alku kaudella todella kovassa tikissä. Hyvin kasassa pysynyt nippu on vahvistunut kesällä ja siihen lisätään vielä yksi sarjan parhaista maalivahdeista, niin ei ole yllätys, että joukkue on sarjan kärjessä.”

”Jymy pystyy pelaamaan todella monipuolista peliä, joka on paikoin todella ärsyttävää. Joukkueesta löytyy isokokoista peluria, nopeita hyökkääjiä, pallollisia pakkeja, kovaa ampuvia pelaajia. Siis kokonaisuudessaan todella hyvä kombinaatio heillä kasassa.”

”Meidän pitää pystyä pelaamaan huomattavasti varmempaa peliä, mitä lauantaina esitettiin. Virheitä pitää pystyä karsimaan pois. Samalla pitää saada lisää tehokkuutta noihin maalintekotilanteisiin”, päättää Kannosto.

Jymyn ja Karhujen isänpäivän ottelu alkaa Nurmon Liikuntahallilla kello 17:00.

Lue myös