• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Tähtihalli kutsuu Karhulaumaa


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen miesten edustusjoukkueen ottelut jatkuvat Divarissa sunnuntaina, kun joukkue matkaa Blue Foxin vieraaksi.

Nyt, kun runkosarjaa on takana joukkueesta riippuen noin kymmenen ottelua, sunnuntain kotijoukkue löytyy sarjataulukosta sijalta neljätoista. Pahnan pohjimmaiseksi jumittunut Blue Fox on onnistunut alkukauden aikana voittamaan ainoastaan kerran pelaamistaan yhdestätoista ottelusta. Jatkoaika- ja rankkaritappioita joukkueella on yhteensä kaksi, joten Tähtihallin isännillä on kasassa neljä sarjapistettä. Kauden ainoa voitto tuli syyskuun lopulla kauden toisessa ottelussa O2-Jyväskylää vastaan. Tuon jälkeen joukkue on matkannut Divarissa lähes kaksi kuukautta ilman voittoa.

Blue Foxin joukkue muuttui kesän aikana jonkun verran ja se on näkynyt sarjataulukossa. Suurimpana menetyksenä joukkueelle tuli Tero Saariston siirtyminen Vaasaan. Vaasasta Blue Foxin riveihin siirtyi puolestaan Pekka Kontturi. Kontturi johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä kymmenellä tehopisteellä. Maalilla torjuntavastuu on ollut yksin Roope Mutkan harteilla. Mutka on pelannut kaikki yksitoista ottelua torjuntaprosentilla 80,84 %.

Karhut puolestaan on kärsinyt kauden alussa ailahtelevaisuudesta. Joukkueen pelissä on ollut hetkellisiä hyviä pätkiä, mutta rajut henkilökohtaiset virheet ovat vieneet välillä otteluiden pisteitä vastustajan pistepottiin. Viimeisimpänä pisteistä pääsi nauttimaan Porissa vieraillut O2-Jyväskylä, joka taisteli upeasti ja lopulta sai ansaitun voiton 8-6 -numeroin.

Karhuista tehokkainta osaa on ollut viime peleissä yhdessä pelannut kolmikko Juho Myllyharju – Ville Salonen – Benjamin Lepola. Jokainen on tällä hetkellä neljässätoista tehopisteessä. 

”Blue Fox kärsi kesällä tosi isoista menetyksistä. Useampi avainpelaaja siirtyi muualle pelailemaan. Sen täytyy näkyä kyllä joukkueen pelissä jollain tavalla. Joukkueesta kuitenkin löytyy vielä runsaasti kokeneita Divari-pelaajia ja siihen pakettiin vielä Mutka maalilla, niin kyllä jokainen joukkue saa heitä vastaan tehdä täyden päivätyön”, kommentoi sunnuntain vastusta Karhujen päävalmentaja Jani Kannosto.

”Nyt lähdemme aloittamaan tätä sarjaa uudelleen. Meillä on ollut virkeä treeniviikko alla. Hieman muutetaan pelitapaa ja sitä kautta koitetaan saada noita henkilökohtaisia virheitä pois”, päättää Kannosto.

Karhujen ja Blue Foxin ottelu Tähtihallilla alkaa sunnuntaina kello 16:00. Ottelun kehittymistä voi seurata Divarin tulospalvelun kautta.

Lue myös