Toinenkin tappioputki poikki Karhujen kustannuksella

Karhujen ottelut jatkuivat sunnuntaina Blue Foxin vieraana. Heikosti kautensa aloittanut Blue Fox oli tyly isäntä ja lähetti porilaisjoukkueen nollan pisteen kanssa kotimatkalle 3-2 -tappion saattelemana. Karhuille tappio oli toinen putkeen.

Sunnuntain taistosta muodostui vähämaalisen tiukka. Ottelun ensimmäistä maalia saatiin odottaa aina toisen erän ensimmäiselle minuutille. Blue Foxin Didrik Lillas vei isännät ottelussa ylivoimamaalillaan 1-0
-johtoon, kun erä oli ehtinyt vanheta vain 27 sekuntia. Toisessa erässä nähtiin kaksi maalia. Erän toisesta osumasta vastasi Karhujen Ville Salonen, joka onnistui tasoittamaan pelin rangaistuslaukauksella reilut neljä minuuttia ennen toisen erän päätöstä.

Päätöserä toi tulleessaan kolme osumaa. Blue Fox siirtyi ottelussa toistamiseen johtoon vajaan kahden peliminuutin jälkeen Jonathan Nilssonin maalilla. Karhut onnistuivat kuittaamaan johto-osuman vielä ennen erän puoliväliä. Eero Vanhatalon maalilla Karhut oli noussut ottelussa tasoihin. Pelin ratkaisu nähtiin kuusi minuuttia ennen täyttä peliaikaa. Isäntien Jukka Keskisipilä ohitti Karhujen maalissa pelanneen Rasmus Östermanin. Keskisipilän tekemä 3-2 -maali jäi lopulta ottelun viimeiseksi ja näin pisteet jäivät Tähtihalliin.

”Vastustaja pelasi tänään juuri niin kuin ennakkoon odotettiin. Blue Fox puolusti kovaa tiukasta omaa aluettaan”, kommentoi pelin jälkeen Karhujen päävalmentaja Jani Kannosto.

”Omassa puolustuspelissä onnistuttiin tänään kyllä ihan hyvin. Tuo oma pallollinen peli jäi kuitenkin pahasti piippuun. Tehtiin kuitenkin vain yksi pelitilannemaali. Kyllä kolmella päästetyllä maalilla pitäisi pystyä voittamaan näitä pelejä.”

”Nyt on eka kymmenen matsia takana. Puolet ollaan voitettu ja toinen puoli hävitty. Nyt lähdetään hakemaan parannusta vielä ennen joulutaukoa pelattaviin otteluihin.”

”Katseet käännetään tästä nopeasti jo tuohon keskiviikon herkkupalaan, jossa kohdataan Salibandyliigan joukkue Suomen Cupin merkeissä. Siitä sitten haetaan hyvää kimmoketta seuraavaan sarjapeliin Niittomiehiä vastaan.”

”Hiukan Karhulaumaa nyt koetellaan, mutta sarjoihin yleensä koettelemuksia kyllä mahtuu. Nyt vaan iloisuutta tekemiseen ja kohti seuraavaa peliä”, päättää Kannosto.

Ville Salonen 1+0
Eero Vanhatalo 1+0
Kalle Santanen 0+1
Rasmus Österman 14 torjuntaa

Karhujen ottelut jatkuvat seuraavaksi keskiviikkona kotikentällä. Silloin Porin Urheilutalolle saapuu Salibandyliigassa pelaava Tampereen Koovee taistelemaan Suomen Cupin jatkopaikasta. Ottelu alkaa kello 18:30.