• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut matkaa Niittomiesten vieraaksi


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen ottelut Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun joukkue matkaa Limingan Niittomiesten vieraaksi. Pudotuspelipaikasta taistelevat joukkueet kohtaavat toisensa Zemppi Areenalla kello 16:30 alkavassa ottelussa.

Joukkueet kohtasivat toisensa viime kaudella kahdesti. Kauden ensimmäinen kohtaaminen oli Porissa poikkeuksellisesti vasta helmikuun alussa, kun runkosarjaa oli jäljellä vain viisi kierrosta. Niittomiehet hakivat tuolloin Porin Urheilutalolta yhden sarjapisteen 6-6- tasapelillä. Toinen kohtaaminen oli runkosarjan päätöskierroksella Zemppi Areenalla. Hyvässä vireessä ollut Karhulauma haki ottelusta voiton numeroin 10-5.

Sarjassa kymmenentenä majaileva Niittomiehet ovat Karhulaumaa perässä kaksi sarjapistettä. Niittomiesten kausi on ollut Karhujen tavoin ailahtelevainen. Joukkue aloitti kauden kolmella tappiolla, jonka jälkeen pisteitä on tullut vuorotahtia tappioiden kanssa. Niittomiehillä on käsillä tuplaviikonloppu kotikentällään. Lauantaina joukkue hävisi Tiikereille maalein 5-7.

Eerik Lukkari ja Tuukka Kivioja ovat olleet Niittomiesten vaarallisinta osaa ensimmäisen kymmenen ottelun aikana. Maalilla torjuntavastuu on tällä kaudella jakautunut kolmelle eri torjujalle.

Karhut lähtee otteluun kolmen peräkkäisen tappion piinaamana. Keskiviikkona porilaisjoukkue oli viimeksi tulessa, kun Suomen Cupin ottelussa vastaan asettunut Koovee haki voiton Porin Urheilutalolta. Karhulauma on kärsinyt viime aikoina muutamasta loukkaantumisesta sekä armeijan viemistä taistelijoista. Joukkueen kokoonpano onkin elänyt viime peleissä hieman.

”Sunnuntaina on tiedossa pitkän matkan reissu. Karhulauma lähtee aamulla aikaisin kohti Liminkaa”, kommentoi Karhujen päävalmentaja Jani Kannosto.

”Pohjoisen joukkue ei ole kovinkaan tuttu ryhmä verrattuna moneen muuhun perinteisempään vastukseen. Niittomiehet aloittivat kauden niukoilla tappiolla, jonka jälkeen on alkanut tulla onnistumisia. Joukkue on mm. pöllyttänyt Jymyä kotikentällään tällä kaudella.”

”Joukkueesta löytyy riittävästi taitoa ja sähäkkyyttä. Hyökkäyksestä löytyy muutamia hyviä yksilöitä, jotka vievät omaa joukkueettaan eteenpäin.”

”Karhulaumalla on muutaman tappion jälkeen suunnanmuutoksen paikka. Sunnuntain peli on tämän kalenterivuoden viimeinen vierasmatsi. Nyt lähdetään nauttimaan pelaamisesta ja hakemaan sitä kautta onnistumisia alle. Puristamalla näitä pelejä ei saa hoidettua.”

”Meillä ollut todella vaikea viikko ja valmistautuminen on ollut todella värikästä. Lopullinen kokoonpano ratkeaa vasta viime metreillä”, päättää Kannosto.

Karhujen ja Niittomiesten välinen ottelu alkaa sunnuntaina kello 16:30. Ottelun kehittymistä voi seurata esimerkiksi Divarin tulospalvelun kautta. 

Lue myös