Tiikerit pudottivat Karhut takaisin maanpinnalle

Karhujen sunnuntainen kotiottelu ei ilon hetkiä tarjoillut lauantain tavoin. Tiikerit olivat tyly vieras Porissa. Joukkue iski ottelun nimiinsä kahden ensimmäisen erän aikana. Pisteet matkasivat lopulta bussin mukana maalein 9-7.

Ottelun avauserä oli kotijoukkueelta katastrofaalinen. Erässä ei onnistunut käytännössä mikään ja erän päättäneet 1-5 -numerot kuvastavat hyvin kenttätapahtumia. Tiikereillä onnistui käytännössä kaikki ja lähes jokainen veto upposi Karhujen maaliin. Samalla Karhut tuskaili päästä kunnon tekopaikoille. Ilari Hakalan kolmella sekä Topias Kankaan ja Tomi Palinin maaleilla ottelu oli 13 peliminuutin kohdalla jo surullisesti tilanteessa 0-5. Karhujen Tomi Jerkku sai avattua kotijoukkueen maalitilin, kun erää oli jäljellä reilut kolme minuuttia.

Toinen erä oli avauserän kaltainen – tuskainen -  Karhuilta. Tiikerit käyttivät surutta paikkansa hyväkseen. Joukkue iski erässä pallon kaikkiaan neljä kertaa porilaisverkkoon. Kotijoukkueelta erässä maalin teossa onnistuivat Markus Hautaoja ja Eero Harjula. Kahden erän jälkeen ottelu oli ratkaisevan tuntuisesti tilanteessa 3-9.

Päätöserässä Karhut sai kaunisteltua lukemia viimeisen kymmenen minuutin aikana neljällä osumalla. Maalin teossa onnistuivat Tuomas Puisto, Benjamin Lepola, Kalle Santanen ja Ville Salonen. Kahden ensimmäisen erän sukellus oli kuitenkin lopulta liian suuri kirittäväksi.

- Aika paljon voi ottaa tänään omaan piikkiin. Valmistautuminen ei ollut todellakaan onnistunut. Avauserässä ei ollut kyllä mitään hyvää. Jäätiin alussa kaikessa jälkeen. Vastustaja oli kaikessa meitä edellä, kommentoi pelin jälkeen päävalmentaja Pekka Nylund.

- Toisessa saatiin hiukan järkeä, mutta kaveri onnistui vaan tekemään maaleja paljon meitä helpommalla. He puolustivat hyvin ja ei päästy kunnolla paikoille.

- Kolmannessa sitten saatiin hiukan kaunisteltua lukemia viimeisen kympin aikana, mutta meillä oli jo siinä vaiheessa housuissa, päättää Nylund.