Amppareiden pistokset liikaa Karhuille

Karhuveljien lauantainen visiitti Jyväskylään jäi pahasti suutariksi. Maalittomasta tasatilanteesta päätöserään edennyt ottelu ratkesi kotijoukkueelle viimeisen kympin aikana.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää tahkottiin lajille harvinaisesti maalittomasti. Ensimmäiset 40 peliminuuttia eivät tarjonneet jyväskyläläisyleisölle maaleja. Ainoana tilastomerkintänä kahteen ensimmäiseen erään merkittiin kotijoukkueen Ismo Nybackan kahden minuutin rangaistus toisen erän alkuminuuteilla.

Päätöserässä nähtiin ottelun ratkaisu erikoistilanteesta. Karhujen Kalle Santanen sai reilun kuuden peliminuutin jälkeen kahden minuutin rangaistuksen. Kotijoukkue onnistui hyödyntämään ylivoimansa ja Ville-Pekka Virtanen viimeisteli ottelun voittomaaliksi jääneen osuman ajassa 48:04. Erän puolen välin jälkeen kotijoukkue onnistui maalinteossa kahdella pikaosumallaan, joiden välissä pelikello pyörähti eteenpäin vain 21 sekuntia. Joel Wenningin ja Ville Sepposen osumilla taululla komeilivat O2:n 3-0 -johtonumerot. Erän viimeisen vitosen aikana isäntien Ville-Pekka Virtanen ja Tuomas Laukkala kaunistelivat pelin päättäneet 5-0 -numerot.

- Melkein 50 minuuttia pelattiin tänään nolla nollaa. Sen jälkeen kaveri sai muutaman onnistumisen ja peli oli siinä. Kenttätapahtumat menivät aika lailla tasoihin, mutta tuo maalintekokilpailu meni sitten kaverille selkeästi, kommentoi pelin jälkeen Karhujen valmentaja Pekka Nylund.

- Vastustaja oli pelissä raikkaalla jalalla ja pelasi kokonaisuudessaan hyvän pelin. Meillä taas tökki tuo maalintekeminen. Paikoista ei vain saatu palloa reppuun. Selkeä miinus meidän pelissä, päättää Nylund.

Karhujen ottelut jatkuvat seuraavaksi sunnuntaina kotikaukalossa, kun Blue Fox saapuu vieraaksi. Ottelu alkaa kello 17:00.