Karhut aloittivat harjoitusottelut voitolla

Salibandyliigaan valmistautuva Karhut aloitti harjoitusottelunsa maanantaina Tampereella. Ensimmäinen harjoitusottelu päättyi Karhujen 5-0 -vierasvoittoon. Porilaisjoukkueen maaleista vastasivat Niko Järvenpää, Antti Vuorinen, Eero Vanhatalo, Juho Miilunpalo ja Juho Myllyharju. Maalilla pelannut Rasmus Österman torjui ottelussa kaikkiaan 25 laukausta.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti, sillä heti ensimmäiseen vaihtoon nähtiin maali. Karhujen kauden ensimmäisestä maalista vastasi puolustaja Niko Järvenpää. Ensimmäisen 20 peliminuutin jälkeen Karhut johti ottelua 2-0. Toisesta maalista vastasi Antti Vuorinen.

Toisen erän alkuun kotijoukkue Koovee pääsi koittamaan kavennusta ylivoimalla, kun Kalle Santaselle tuomittiin kahden minuutin rangaistus. Karhut kesti rangaistuksen ja muutama minuutti sen päättymisen jälkeen Eero Vanhatalo siirsi Karhut 3-0 -johtoon.

Päätöserässä Koovee vyöryi hyökkäys toisensa jälkeen kohti Rasmus Östermanin maalia. Erän puolen välin jälkeen Karhuille tuomittiin ottelun toinen rangaistus. Jäähyn aikana Ville Salonen pääsi läpiajoon. Kooveen pelaaja rikkoi Salosta ja tilanteesta tuomittiin rangaistuslaukaus. Juho Miilunpalo onnistui veivaamaan pallon Kooveen maaliin. Erän loppupuoliskolla nähtiin vielä yksi osuma, kun Juho Myllyharju iski pallon Kooveen maaliin Ville Salosen syötöstä.

- Alussa oltiin purjeissa, mutta hiljalleen päästiin peliin mukaan, kommentoi pelin jälkeen Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Keskityttiin pallottomaan peliin. Nolla meni omiin niin kyllä me siinä jotenkin onnistuttiin, päättää Lehti.

Karhut jatkaa otteluitaan seuraavaksi perjantaina Tampereella, kun joukkue kohtaa hallitsevan Suomen Mestarin Classicin.