• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen harjoitusottelut jatkuvat kahdella FBC Turku -pelillä


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Viime viikolla harjoitusottelunsa aloittanut porilaisjoukkue kohtaa perjantaina ja lauantaina Divarissa pelaavan Perttu Kytöhongan valmentaman FBC Turun. Kesän aikana vahvistunut turkulaisryhmä kohdataan ensin vieraissa perjantaina ja heti perään lauantaina kotikentällä.

Karhut pelasi viime viikolla ensimmäiset harjoitusottelunsa. Maanantaina joukkue kohtasi vieraskentällä Tampereen Kooveen. Viikon aloittanut taisto päättyi Karhujen 5-0 -vierasvoittoon. Perjantaina Karhuveljet matkasivat uudestaan Tampereelle. Tuolloin kaukalossa vastaan asettui hallitseva Suomen Mestari Classic. Karhujen toisen taiston lukemat olivat Classicille 9-6.

FBC Turku pelasi puolestaan viime viikon perjantaina kotikentällään Rangersia vastaan. Divariin täksi kaudeksi nousseen Rangersin ja FBC:n välinen ottelu venyi aina rangaistuslaukauksille asti. Voitto jäi lopulta Turkuun 6-5 -numeroin.



- Viime viikolla meillä oli pallottoman pelin teema Kooveeta ja Classicia vastaan. Ne menivät ihan hyvin. Nyt ollaan tehty pieni pintaraapaisu pallolliseen peliin ja ensimmäinen mittari on Turku, kommentoi pelien alla Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Vaikka Turku on Divari-joukkue, niin se on vahvistunut paljon viime vuodesta. Minun papereissa yksi ennakkosuosikeista.

- Pelaajia kierrätetään näissä peleissä. Osalla on esteitä ja osalle annetaan huilia. Mielenkiinnolla odotan, miten meidän nuoret pelaajat ottavat roolia, päättää Lehti.
 
Otteluiden aikataulut:
Perjantaina 17.8. klo 18:30 FBC Turku-Karhut, Sport Garden
Lauantaina 18.8. klo 15:00 Karhut-FBC Turku, Porin Urheilutalo

Molempiin otteluihin on vapaa pääsy.

Lue myös