• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

FBC Turku kaatoi ansaitusti Karhuveljet


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen harjoitusottelut jatkuivat perjantaina Turussa, kun joukkue kohtasi Divarin ennakkosuosikkeihin lukeutuvan FBC Turun. Kotijoukkue oli perjantaina kentällä vieraitaan edellä suurimman osan ajasta ja pokkasi ansaitusti 6-4 -kotivoiton.

Ottelun avauserä oli porilaisjoukkueen kannalta synkkä. FBC hallitsi peliä ja joukkue onnistui erän aikana iskemään taululle 4-1 -lukemat. Karhujen erän ainokaisesta maalista vastasi Tomi Jerkku.

Sama meno jatkui myös ottelun toisessa erässä. Isännät olivat kaukalossa hallitsevampi joukkue ja erän päätyttyä tulostaululle kirjattiin 6-2 -numerot. Karhujen toisen erän ainoan maalin teki Antti Vuorinen.

Päätöserään Karhut muutti pelityyliään ja se alkoi näkyä kenttätapahtumissa. Päätöserä kirjattiin Karhuille 2-0, kun Tomi Jerkku viimeisteli pelin toisen maalinsa sekä Juha Tikan onnistuessa syksyn ensimmäisessä harjoituspelissään.

- Turku oli tänään todella hyvä. He liikuttivat palloa hyvin pari ensimmäistä erää. Me taas olimme aneemisia. Puolustusasenne ei ollut lähelläkään sitä mitä se oli viime viikolla Tampereella, kommentoi pelin jälkeen Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Meiltä putosi siinä pelin tiimellyksessä kolme ukkoa pois kokoonpanosta. Tilalle nostettiin Huhtalan Tuomas ja Poutasen Joonas. Molemmat onnistuivat hyvin pelin lopussa.

- Päätöserään muutettiin karvausta ja sen myötä päästiin paremmin peliin. Saatiin luotua enemmän maalipaikkoja ja lopulta pari maalia onnistuttiin tekemään.

- Huomenna jatketaan Porissa. Katsotaan nyt millaisella kokoonpanolla päästään tuohon otteluun tämän päivän vammojen jälkeen, päättää Lehti.

Karhujen maalientekijät:
Tomi Jerkku (2), Antti Vuorinen, Juha Tikka

Karhujen seuraava harjoitusottelu pelataan lauantaina Porin Urheilutalolla, kun joukkue kohtaa FBC Turun kello 15:00. Otteluun on vapaa pääsy.

Lue myös