Karhujen harjoitusottelut päättyivät vierastappioon

Porilaisjoukkueen syksyn kuudes ja viimeinen harjoitusottelu pelattiin torstaina Hämeenlinnassa. Tiukan avauserän jälkeen kotijoukkue lähti karkumatkalle, joka päättyi 8-3 -numeroihin.

Ottelun avauserä oli tasainen. Erän aikana pari kertaa ylivoimalla ollut Karhulauma ei kuitenkaan onnistunut tekemään avausosumaansa. Ensimmäisen 20 minuutin ainoasta maalista vastasikin kotijoukkue. Avauserän jälkeen tulostaululla komeili 1-0 -lukemat.

Toisessa erässä pelin suunta muuttui ja kotijoukkue pääsi pelissä Karhujen edelle. Erässä nähtiin kaikkiaan kolme osumaa. Niistä kaksi syntyi kotijoukkueen toimesta. Karhut puolestaan onnistuivat erässä kertaalleen. Porilaisjoukkueen pelin ensimmäinen maali syntyi Antti Vuorisen toimesta. Päätöserään siirryttiin Steelersin 3-1 -johtoasemista.

Päätöserässä Karhut lähti hakemaan kavennusta pelitapaa muuttamalla. Se ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja Steelers kuittasi kolmella maalilla tilanteeksi 6-1. Erän viimeisen kympin aikana molemmat joukkueet onnistuivat vielä kaksi kertaa maalin teossa. Karhujen päätöserän maaleista vastasivat kuudella kolmea  vastaan maalin teossa onnistunut Antti Vuorinen sekä Karhujen viimeisen maalin ampunut Tomi Jerkku. Karhuveljien harjoitusotteluiden sarja päättyi näin ollen Steelersin 8-3 -kotivoittoon.

- Ensimmäinen erä oli meiltä vielä ihan hyvä. Toisessa erässä peli kääntyi vastustajalle ja olimme siinä ottavana osapuolena. Selviydyttiin kuitenkin päätöserään vielä kohtuullisista asemista, kommentoi pelin jälkeen Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Päätöserään muutettiin sitten peliä ja paketti levisi käsiin. Todella huono viimeinen 20 minuuttinen meiltä. Parempi voitti, ei siinä selittelemistä, päättää Lehti.