• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

LASB saapuu Karhujen vieraaksi sunnuntaina


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Salibandyliigan ottelut Porissa jatkuvat sunnuntaina, kun viime kaudella niukasti pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt LASB saapuu vieraaksi.

Teemu Variksen luotsaama LASB aloitti kautensa kotikentällä viime sunnuntaina. Tuolloin kesän aikana vahvistunut TPS haki pisteet Lahden Suurhallista 9-3 -vierasvoitolla. Porin vierailu on joukkueen kauden toinen ottelu.

LASB koki kesän aikana kovan kolauksen, kun Justus Kainulainen siirtyi joukkueesta Espooseen. Muita pahoja menetyksiä joukkue ei kuitenkaan kokenut. Tulopuolella joukkueella on hyökkääjät Perttu Koljonen ja Eetu Leskinen sekä puolustajat Miska Mäkinen ja Patrik Laitinen.

Karhut puolestaan pelasi perjantaina kauden toisen ottelunsa, kun Porin Urheilutalolle saapunut SPV vei pisteet mennessään 12-7 -vierasvoitolla. Porilaisjoukkueen tehokkainta osaa ottelussa oli kolmoskentän hyökkääjät Tomi Jerkku – Eero Harjula – Juho Myllyharju.

Pelin tiimellyksessä kannattaa muistaa käyttää hyödykseen myös Kahvila Porittaren loistava tarjonta.

Karhujen ja LASBin välinen Salibandyliigan ottelu pelataan sunnuntaina Porin Urheilutalolla. Ottelu alkaa kello 17:00.

Infoa kotiottelusta:


Seuran pelaajat ja toimihenkilöt pääsevät otteluun sisälle näyttämällä viime kauden jäsenkorttinsa.

Ottelussa myynnissä myös Karhujen fanituotteet.

Kausikorttihaasteeseen osallistuneet henkilöt voivat lunastaa otteluun tullessaan omat kausikorttinsa. Huomioithan, että toiseksi vain käteismaksu mahdollista.

Pääsyliput:
Aikuiset 12 € (S-etukortilla/Säästöpankin kortilla 10 €)
Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset/varusmiehet/lapset alle 16-v. 5 € (S-etukortilla 4 €)
Lapset alle 7-v. ilmaiseksi

Lipunmyynti avautuu tuntia ennen ottelun alkua. Lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät käteinen sekä Smartum -liikunta- ja kulttuuriseteli. Ottelussa on käytössä kaksi lipunmyyntipistettä. Varaudu osoittamaan alennukseen oikeuttava korttisi.

Lue myös