Karhujen viikko päättyi karvaaseen tappioon

Liiganousijan kahden ottelun viikko päättyi kotikaukalossa LASBia vastaan. Illan ottelu tarjosi draamaa aina päätössummerille asti. Hetken jo näytti, että porilaisjoukkue saisi lisäpisteitä, mutta Rasmus Kainulaisen lopussa iskemät maalit veivät pisteet Karhuilta.

Karhut aloitti ottelun räväkästi ja avausmaalia saatiin juhlia jo ensimmäisellä peliminuutilla. Puolustaja Tuomas Puisto vei isännät ottelussa johtoon vain 23 sekunnin jälkeen. Avauserä oli kotijoukkueelta kokonaisuudessaan tehokas. Ensimmäinen 20 minuuttinen meni Karhujen nimiin numeroin 3-1. Karhujen kahdesta muusta maalista vastasivat Eero Vanhatalo ja ylivoimalla osunut Aaro Ollikainen.

Toisen erän alku minuuteilla Benjamin Lepola onnistui viemään Karhut ottelussa 4-1 -johtoon. Tämän jälkeen pelin kuva muuttui ja LASB pääsi ottelussa hallitsevammaksi joukkueeksi. Vieraat onnistuivat lopulta tasoittamaan ottelun Julius Lehdon, Tuure Ailion ja Joni Puolakan osumilla. Päätöserään lähdettiin 4-4 -tasanumeroista.

Päätöserässä mentiin vuorotahtiin maalien merkeissä. Ensin Karhujen Aaro Ollikainen onnistui ylivoimalla viemään isännät 5-4 -johtoon. Reilut pari minuuttia johtomaalista Joonatan Surakka tasoitti pelin. Kotijoukkue onnistui menemään vielä kerran johtoon Benjamin Lepolan viimeistellessä illan toisella maalillaan 6-5 -johtonumerot taululle. Illan ratkaisijaksi nousi kuitenkin LASBin Rasmus Kainulainen. Ensin hän tasoitti ottelun ylivoimalla reilut kaksi minuuttia ennen päätössummeria. Vajaa minuutti tasoituksesta ja Kainulainen iski toistamiseen. Ottelun päätösnumeroiksi jääneet 6-7 -lukemat syntyivät, kun ottelua oli jäljellä vain puolitoista minuuttia.

- Pysyttiin aika hyvin pelisuunnitelmassa. Oman pään peli ja karvaus olivat nyt parempaa ja tiiviimpää mitä aikaisemmin, kommentoi pelin jälkeen Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Pieniä henkilökohtaisia virheitä tehtiin pelissä ja niistä vastustaja rankaisi kovalla kädellä.

- Todella raskas tappio koettiin tänään. Nyt ei auta kuin ottaa tästä ne hyvät asiat mukaan ja mennä eteenpäin, päättää Lehti.