• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen kausi jatkuu perjantaina Indiansin vieraana


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Salibandyliigan ottelun jatkuvat porilaisjoukkueen osalta perjantaina, kun Karhuveljet matkaavat Indiansin vieraaksi Espooseen. 

Viime kauden yllättäjä Indians on pelannut tähän mennessä kaksi ottelua. Kauden avauksessa SPV kaatoi joukkueen kotikentällään maalein 7-4. Maanantaina Indians puolestaan vieraili Kooveen vieraana. Ottelusta tuloksena oli joukkueen avausvoitto 5-3 -lukemin.

Mikko Laurikaisen valmentama ryhmä koki kesällä muutaman kovan menetyksen. Joukkueen takalinjoilta poistuivat Santeri Toropainen ja Teemu Venäläinen. Kovin menetys oli kuitenkin hyökkääjä Heikki Iiskolan siirtyminen Oilersiin. Maanantain ottelusta joukkueen kokoonpanosta puuttui loukkaantumisen takia joukkueen suurin tähti Aaro Astala.

Karhut puolestaan aloittaa tiukan viiden päivän rupeaman, jonka aikana joukkue kohtaa vieraskaukalossa Indiansin (pe) ja Nokian KrP:n (ti) sekä kotona Kooveen (su). Karhuilla on nyt alla kolme, ottelua joista kasassa on yksi piste. Viime sunnuntaina Karhuveljet olivat jo lähellä avausvoittoa kotikaukalossa LASBia vastaan.

- Todella tiukka taistelu on tulossa. Henkisesti olisi tärkeätä kasvattaa pistetiliä viikonlopun peleissä. Parissa pelissä on ollut pisteet pienestä kiinni, kommentoi ennen ottelua Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Viisikkona oltiin LASBia vastaan jo parempia. Nyt kun saadaan oman pään pelaaminen vielä tiiviimmäksi sekä pienet asiat pelin sisällä kuntoon, niin uskon, että pisteisiin on hyvät mahdollisuudet, päättää Lehti.


Karhujen ja Indiansin ottelu Otahallissa alkaa perjantaina kello 18:30.

Lue myös