• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhujen avausvoiton metsästys jatkuu sunnuntaina


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Porilaisjoukkueen tiivis viiden päivän rupeama on sunnuntaina puolessa välissä. Perjantaina Espoossa käynyt Karhulauma saa kotikentälleen vieraakseen Tampereen Kooveen.

Tampereen Koovee on pelannut kolme ottelua ennen tulevaa taistoa. Joukkue on kahdesti taipunut kotikentällä Indiansille ja Steelersille. Vieraskaukalossa joukkue puolestaan yllätti yhden ennakkosuosikeista TPS:n. Turun Kupittaan palloiluhallissa pelattu ottelu venyi aina jatkoajalle asti, jossa Kooveen sankariksi nousi Petteri Puustinen.

Tamperelaisjoukkueen tehokkaimpina pelaajina kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussa on ollut parivaljakko Tuomas Aho ja Samuli Segerman. Molemmat pelaajat ovat saalistaneet tehopisteet 1+3. Maalilla Tomi Aaltonen on pelannut valtaosan pelatuista kolmesta ottelusta torjuntaprosentilla 67,92 %.

Karhuille sunnuntain ottelu on puolestaan kauden viides. Kertaalleen joukkue on venynyt rangaistuslaukauksille asti, joista saaliina on toistaiseksi kauden ainoa sarjapiste. Joukkue kävi perjantaina Espoossa Indiansin vieraana. Kaksi erää taistellut Karhulauma taipui lopulta päätöserässä ja tuloksena oli 10-5 -vierastappio.

- Sunnuntain ottelusta on tilauksessa ehjä 60-minuuttinen. Sarja on nyt näyttänyt ensimmäisten otteluiden aikana, että pisteiden saaminen edellyttää nappisuoritusta, kommentoi Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Koovee on yksi meidän päävastustajista. Voittoa ottelusta lähdetään hakemaan. Hieman tulee muutoksia tuohon pelaavaan kokoonpanoon perjantaista, päättää Lehti.

Pelin tiimellyksessä kannattaa muistaa käyttää hyödykseen myös Kahvila Porittaren loistava tarjonta.

Karhujen ja Kooveen välinen Salibandyliigan ottelu pelataan sunnuntaina Porin Urheilutalolla. Ottelu alkaa kello 17:00.

Infoa kotiottelusta:

Seuran pelaajat ja toimihenkilöt pääsevät otteluun sisälle näyttämällä viime kauden jäsenkorttinsa.

Ottelussa myynnissä myös Karhujen fanituotteet.

Kausikorttihaasteeseen osallistuneet henkilöt voivat lunastaa otteluun tullessaan omat kausikorttinsa. Huomioithan, että toiseksi vain käteismaksu mahdollista.

Pääsyliput:
Aikuiset 12 € (S-etukortilla/Säästöpankin kortilla 10 €)
Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset/varusmiehet/lapset alle 16-v. 5 € (S-etukortilla 4 €)
Lapset alle 7-v. ilmaiseksi

Lipunmyynti avautuu tuntia ennen ottelun alkua. Lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät käteinen sekä Smartum -liikunta- ja kulttuuriseteli. Ottelussa on käytössä kaksi lipunmyyntipistettä. Varaudu osoittamaan alennukseen oikeuttava korttisi.

Lue myös