• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Viiden päivän rypistys huipentuu Nokialla


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhujen tiivis kolme peliä käsittänyt viiden päivän rypistys päättyy tiistaina Nokialla. Sarjanousija kohtaa vieraskaukalossa viime kaudella kolmanneksi yltäneen Nokian KrP:n.

Nokialaisten alkukausi on ollut kaikkea muuta mitä sitä on odotettu. Jarmo Härmän luotsaama joukkue on edennyt kauden neljä ensimmäistä ottelua tappiosta tappioon. Sarjataulukon viimeisenä oleva KrP on ainoana joukkueena ilman sarjapisteitä. Kotikaukalossa KrP on hävinnyt kolmesti (Happee, TPS, Welhot) sekä vieraissa kerran (Steelers).

Alkukauden tehokkaimpia pelaajia nokialaisten riveissä ovat olleet yhdeksän tehopisteen Henri Johansson (5+4) ja Joona Rantala (3+6). Täksi kaudeksi Kooveesta siirtynyt porilaislähtöinen maalivahti Arvid Vonk on pelannut kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa maalilla. Kaksi viimeisintä peliä maalia on vartioinut Antti Kortetmaa.

Karhut lähtee kauden kuudenteen peliin avausvoitto alla. Ensimmäisestä neljästä ottelusta porilaisjoukkue saalisti yhden sarjapisteen. Sunnuntaina vuorossa oli puolestaan kauden ensimmäiset täydet pisteet, kun Tampereen Koovee kaatui Porissa pelatussa ottelussa maalein 5-4.

Karhujen tehokkaimpana pelaajana on häärinyt aikaisempien kausien tavoin Benjamin Lepola. Lepola on kerännyt viidessä ottelussa kymmenen tehopistettä (6+4). Lepolan takana vaanii parivaljakko Antti Vuorinen (5+2) ja Tomi Jerkku (3+4).

- Iso haaste on jälleen edessä. KrP on hävinnyt pelejä kauden alussa ja vastaan asettuu taatusti sisuuntunut joukkue, kommentoi Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Tiistain vastustajassa riittää hyviä maalintekijöitä paljon ja heidän kanssa täytyy olla hereillä koko ajan. Toivottavasti saatiin lisää itseluottamusta ja virtaa sunnuntaisesta Koovee ottelun noususta, päättää Lehti.

Karhujen ja Nokian KrP:n välinen ottelu pelataan tiistaina Raholassa. Ottelu alkaa kello 18:30.

Lue myös