• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Classic sunnuntaina Porin Urheilutalolle


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Porilaiskatsojille on sunnuntai-iltaan tarjolla Salibandyliigan kärkijoukkue, kun kolme peräkkäistä Suomen Mestaruutta voittanut Tampereen Classic saapuu Urheilutalolle. Ennakkoon luvassa on kauden kovin vastustaja.

Karhut saa vastaansa lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina todellisen tähtisikermän. Tuoreimmassa maajoukkueryhmässä oli mukana kaikkiaan kymmenen pelaaja tamperelaisjoukkueesta. Kolmannen peräkkäisen Suomen Mestaruuden jälkeen joukkueessa tapahtui pientä liikehdintää. Pitkään Classicin kakkosvalmentajana ollut Samu Kuitunen nousi päävalmentajaksi. Pelaajista pois lähtivät mm. Joona Rantala ja Lassi Vänttinen. Tulopuolella ehdoton ykkösnimi oli seuraan palannut Nico Salo.

Classicilla on alla tältä kaudelta viisi runkosarjan ottelua, joista jokaisesta joukkue on saalistanut täydet sarjapisteet. Tamperelaisjoukkueen edellistä tappiota saa etsiä kaukaa. Joukkue on voittanut putkeen lähes 40 ottelua.

Sunnuntain vierasjoukkueesta kauden ensimmäisissä otteluissa tehokkaimmin on häärinyt Porissakin pelannut 12 tehopistettä iskenyt Eemeli Salin. Salinin perässä kahden pisteen päässä tulee Sami Johansson. Maalilla neljässä ottelussa pelannut maajoukkueen veräjänvartija Lassi Toriseva on onnistunut 75 torjuntaprosentilla.

Karhut puolestaan lähtee otteluun maanantainen päätöserän tappio niskassaan. Porilaisjoukkue taisteli reilut kaksi erään Nokian KrP:n kanssa sarjapisteistä. Viimeisen vajaan kympin aikana KrP teki ratkaisevat maalit sarjapisteiden eteen.

Porilaisjoukkueen tehokkain pelaaja on ollut 14 tehopisteen Benjamin Lepola. Lepolan jälkeen seuraavaksi tehokkaimmat Antti Vuorinen ja Tomi Jerkku ovat saalistaneet seitsemän pistettä mieheen.

- Nyt päästään yrittämään Classicin pitkän voittoputken katkaisemista. Lokakuu on meille ennakkoon katsottuna todella haastava, kommentoi Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Meidän puolustuspäätä testataan tässä kuussa oikein kunnolla. Viisikkopuolustaminen on ollut muutenkin meidän heikoin kohta. Tämän kuukauden peleissä sitä harjoitellaan. Ensimmäinen mittari on kovin mahdollinen, päättää Lehti.

Pelin tiimellyksessä kannattaa muistaa käyttää hyödykseen myös Kahvila Porittaren loistava tarjonta.

Karhujen ja Classicin välinen Salibandyliigan ottelu pelataan sunnuntaina Porin Urheilutalolla. Ottelu alkaa kello 17:00.

Infoa kotiottelusta:

Seuran pelaajat ja toimihenkilöt pääsevät otteluun sisälle näyttämällä viime kauden jäsenkorttinsa.

Ottelussa myynnissä myös Karhujen fanituotteet.

Kausikorttihaasteeseen osallistuneet henkilöt voivat lunastaa otteluun tullessaan omat kausikorttinsa. Huomioithan, että toiseksi vain käteismaksu mahdollista.

Pääsyliput:
Aikuiset 12 € (S-etukortilla/Säästöpankin kortilla 10 €)
Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset/varusmiehet/lapset alle 16-v. 5 € (S-etukortilla 4 €)
Lapset alle 7-v. ilmaiseksi

Lipunmyynti avautuu tuntia ennen ottelun alkua. Lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät käteinen sekä Smartum -liikunta- ja kulttuuriseteli. Ottelussa on käytössä kaksi lipunmyyntipistettä. Varaudu osoittamaan alennukseen oikeuttava korttisi.

Lue myös