• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhuilla edessä todellinen testi


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Viime otteluissa Salibandyliigan kärkijoukkueita vastaan pelannut Karhut jatkaa otteluitaan sunnuntaina Kuopiossa, jossa se kohtaa ennakkoon yhden päävastustajistaan. 

Kuopion Welhot aloitti sarjan yllätyksellisesti, kun joukkue kukisti kauden avausottelussa vieraskaukalossa Nokian KrP:n maalein 9-8. Tämän jälkeen Welhot on onnistunut napsimaan pisteitä niin Hämeenlinnan Steelersiltä kuin myös Kooveelta. Sarjassa yhdentenätoista majaileva Welhot on saanut pelaamissaan yhdeksässä ottelussa yhdeksän sarjapistettä.

Joukkueen tehokkaimpina pelaajina ovat häärineet 13 tehopistettä saalistanut Riku Tuononen ja pisteen perässä vaaniva Aleksi Ahokas. Maalivahdeista torjuntavastuussa ovat olleet Joensuun Josbasta kesällä siirtynyt Jesse Huurrekorpi (77,31 %) ja Roni Tuononen (64,08 %).

Welhot pelasi lauantaina kotikaukalossaan Turun Palloseuraa vastaan.  Kotijoukkue Welhot johti ottelua kahden erän jälkeen lukemin 4-2. TPS kuitenkin murskasi kuopiolaisten haaveet sarjapisteistä voittamalla päätöserän maalein 6-0. Turkulaisia vastaan Welhojen tehokkaimpana hääri kaksi osumaa iskenyt Eero Vepsäläinen.

Karhut puolestaan lähti Kuopioon viiden peräkkäisen tappion myötä. Perjantaina joukkue kaatui Happeeta vastaan jälleen heikkoon ottelun alkuun. Hyvästä taistelusta huolimatta avauserän alkuun annettu 5-0 -etumatka oli liikaa.

- Todella tärkeä peli edessä Kuopiossa. Nyt pitää tulosta saada. Seuraavat kolme ottelua näyttävät pitkälti suunnan myös loppukaudelle, kommentoi Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Tilastoja kun katsoo, niin Karhuilla ei Kuopiossa ole koskaan ollut juhlaa. Nyt lähdetään hakemaan sitä voittoa vihdoin, päättää Lehti.

Welhojen ja Karhujen välinen taisto alkaa Kuopiohallissa kello 16:00.

Lue myös