• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut matkaavat torstaina Hämeenlinnaan


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Porilaisjoukkueen ottelut Salibandyliigassa jatkuvat torstaina vieraskaukalossa. Sunnuntaina Kuopiosta voiton hakenut Karhulauma matkaa Hämeenlinnaan sarjassa yhdeksäntenä olevan Steelersin vieraaksi.

Hämeenlinnalaisryhmä sai pidettyä sarjapaikkansa viime kaudella karsintojen kautta. Kesän aikana joukkueeseen ei pahemmin liikennettä ollut. Maalille joukkue sai hankittua Nokialta Santtu Pohjosen. Suurin yksittäinen palanen oli kuitenkin Ville Lastikan jatkaminen joukkueessa.

Petri Kemppaisen ryhmä on kerännyt yhdeksästä pelaamastaan ottelusta 11 sarjapistettä. Sillä irtoaa Salibandyliigassa sija yhdeksän. Joukkueen riveistä pisteiden valossa kauden alkumetreillä ovat erottuneet 20 pistettä iskenyt Lastikka ja pisteen perässä oleva Nico Jonaeson. Karhuja vastaan Jonaeson on tosin pelikiellossa. Maalilla Pohjosen torjuntaprosentiksi kahdeksassa pelatussa ottelussa on muodostunut 83,98 %.

Steelers pelasi viimeksi lauantaina kotikentällään, kun Indians kävi vierailemassa Elenia Areenalla. Ottelun ratkaisu nähtiin vasta pelin viimeisen kympin aikana. Maalin takamatkalla ollut Steelers hävisi lopulta kotikentällään maalein 2-6.

Karhut lähtee otteluun puolestaan rangaistuslaukausvoitto taskussaan. Joukkue kävi sunnuntaina Kuopiossa, josta tuomisina oli kaksi sarjapistettä 6-5 päättyneen ottelun jälkeen. Torstaina porilaisryhmä joutuu kuitenkin matkaan poissaolojen sävyttämänä. Sivussa on useampi avauskokoonpanon pelaaja.

- Taas pelataan todella tärkeistä pisteistä. Steelers on erittäin aktiivinen joukkue pallon kanssa. Hämeenlinnalaisryhmä on myös todella kova kaksin kamppailuissa. Ei myöskään voi olla mainitsematta heidän erinomaista ykköskenttäänsä, kommentoi torstain peliä Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Meillä taas on hieman huolia kokoonpanon suhteen. Sivussa ovat hyökkäyksestä Benjamin Lepola sekä puolustuksesta nelikko Santanen – Tuomela – Tamminen – Poutanen.

- Torstaina kokoonpanoon nousee sitten Järvenpään Niko ja Virtalan Jankke, päättää Lehti.

Karhujen ja Steelersin ottelu pelataan torstaina Elenia Areenalla kello 18:30. Ottelua voi seurata myös VeikkausTV:n kautta.

Lue myös