Karhut jatkavat otteluitaan maaottelutauon jälkeen Seinäjoella

Salibandyliigan ottelut palasivat lähes kuukauden tauolta perjantaina. Karhut jatkavat otteluitaan tänään sunnuntaina Seinäjoella, jossa vastaan asettuu sarjassa toisena majaileva Seinäjoen Peliveljet.

Joukkueet kohtasivat toisensa syyskuussa Porissa. Tuolloin maalirikkaaksi muodostunut ottelu ratkesi käytännössä ensimmäisen kymmenen minuutin aikana, kun SPV oli takonut taululle 5-0 -johtonumerot. Porilaisjoukkue sai ottelussa vielä takaa-ajovaihteen päälle, mutta toisessa erässä tullut viiden minuutin rangaistus katkaisi lopullisesti kirin. Pahiten Porissa Karhuja kuritti kuusi tehopistettä saalistanut Samu Koski sekä hattutempun tehneet Ville-Pertti Kuusela ja Joni-Arttu Sieppi. Karhujen tehokkaimpana puolestaan hääri neljän tehopisteen Tomi Jerkku.

SPV palasi maaottelutauolta perjantaina. Joukkue matkasi perjantai-illan otteluun Otahalliin Indiansin vieraaksi. Kaikkiaan 20 maalia tarjoillut peli päättyi SPV:n 11-9 -voittoon. Seinäjokelaisryhmän tehokkaimpana ensimmäisen puoliskon otteluissa on häärinyt koko Salibandyliigan pistepörssiä johtava Jari Hankkio. Hankkio on merkkauttanut tililleen tehot 35+8. Hankkion takana Salibandyliigan pistepörssin kuudentena majailee syöttöpörssiä johtava Sami Koski (5+26).

Karhut pelasi puolestaan viimeksi marraskuun 18. päivä, kun joukkue vieraili Oulussa. Pitkä matka ei tuonut pisteitä porilaisjoukkueelle, vaikka ottelun alku lupailikin hyvää. Häntäpään vääntö päättyi lopulta OLS:n tiukkaan 7-6 -kotivoittoon.

- Kiva päästä pitkästä aikaa taas pelille. Pitkän tuntuinen tauko on takana. Meillä oli hieman rikkonainen tauko, kun joukkueessa oli pieniä loukkaantumisia ja sairasteluja, kommentoi Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Seinäjoella on taas tulossa taatusti vauhdikas peli. Pelissä juostaan varmasti paljon ja siitä muodostunee jälleen maalintekokilpailu. SPV paineistaa oletettavasti taas koko pelin.

- Nyt pitää olla huolellinen omissa maalipaikoissa ja palloa pitää laittaa surutta reppuun. Erikoistilanteiden pitää myös toimia SPV:tä vastaan. Meillä on edessä heti kova testi, päättää Lehti.

Karhujen ja SPV:n välinen ottelu Seinäjoen Urheilutalolla alkaa sunnuntaina kello 17:00. Ottelun tilannetta voi seurata esimerkiksi Salibandyliigan tulospalvelun kautta.