• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Lauantaina vuorossa vuoden 2018 viimeinen kotiottelu


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Vuosi 2018 lähenee kovaa vauhtia päätöstään. Salibandyliigaa pelataan Porissa kuitenkin vielä tämän vuoden puolella yhden ottelun verran, kun lauantaina Porin Urheilutalolle vieraaksi saapuu EräViikingit.

Joukkueet kohtasivat toisensa Salibandyliigan avauskierroksella Vantaan Energia Areenalla. Tuolloin erinomaisesti taistellut porilaisjoukkue venyi yllätyspisteeseen, kun ottelun ratkaisua saatiin hakea aina rangaistuslaukauskisasta asti. Ottelu päättyi lopulta tiukkojen vaiheiden jälkeen EräViikinkien 7-6 -kotivoittoon. Karhuista avausottelussa kaksikko Antti Vuorinen – Juho Myllyharju iskivät kaksi maalia mieheen.

Lauantain vierasjoukkue EräViikingit pelasi MM-kisatauon jälkeen kaksi ottelu kotikentällään ennen kuin joukkue jäi viettämään joulua. Joulukuun puolen välin tuplapeleissä kaatuivat Oilers ja OLS.

EräViikinkien sisäisen pistepörssin piikkipaikka on jaettu kolmen pelaajan kesken. Joonatan Lindholm sekä MM-kultaa voittaneet Jani Kukkola ja Lauri Kapanen ovat saalistaneet kauden 13 ensimmäisessä ottelussa 15 tehopistettä. Joukkueen maalipörssin kärjessä on puolestaan yhdeksän maalia tehnyt Roni Laasonen.

Karhut pelasivat puolestaan yhden ottelun MM-kisojen ja joulun välissä. Seinäjoen visiitti ei jättänyt jälkipolville kerrottavaa ja porilaisjoukkue matkasikin kotiin 13-5 -tappio niskassaan. 

Edellisen kerran Karhut on nähty Porin Urheilutalolla marraskuun toisena päivänä, kun Jyväskylän Happee vieraili Porissa. Tuon ottelun jälkeen Karhut on ollut vieraskaukalossa kaikkiaan neljässä ottelussa.

- Rikkonaista on ollut harjoittelu tauon aikana, kun joukkueessa on pieniä loukkaantumisia ja sairasteluja edelleen. Lauantain kokoonpanossakin on vielä pieniä kysymysmerkkejä, kommentoi Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Tärkeitä pisteitä on nyt jaossa tämän ja ensi viikon otteluissa. Pisteitä ajatellen meidän pitää saada puolustuspelaaminen kuntoon. Lauantaina lähdetään taistelemaan kynsin ja hampain sarjapisteistä EräViikinkejä vastaan, päättää Lehti.

Pelin tiimellyksessä kannattaa muistaa käyttää hyödykseen myös Kahvila Porittaren loistava tarjonta.

Karhujen ja EräViikinkien välinen Salibandyliigan ottelu pelataan lauantaina Porin Urheilutalolla. Ottelu alkaa kello 17:00.

Infoa kotiottelusta:

Ottelussa myynnissä myös Karhujen fanituotteet.

Kausikorttihaasteeseen osallistuneet henkilöt voivat lunastaa otteluun tullessaan omat kausikorttinsa. Huomioithan, että toiseksi vain käteismaksu mahdollista.

Pääsyliput:
Aikuiset 12 € (S-etukortilla/Säästöpankin kortilla 10 €)
Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset/varusmiehet/lapset alle 16-v. 5 € (S-etukortilla 4 €)
Lapset alle 7-v. ilmaiseksi

Lipunmyynti avautuu tuntia ennen ottelun alkua. Lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät käteinen sekä Smartum -liikunta- ja kulttuuriseteli. Ottelussa on käytössä kaksi lipunmyyntipistettä. Varaudu osoittamaan alennukseen oikeuttava korttisi.

Lue myös