Blue Fox onnistui pisteiden ryöstössä

Kuva: Kari Saha / UrheiluPori.com

FBT Pori koki kolmannen peräkkäisen tappion, kun Blue Fox onnistui nappaamaan sarjapisteet lopulta selvin 9-3 (5-2, 3-0, 0-1) -lukemin.

Vierasjoukkue FBT Pori sai otteluun huonoimman mahdollisen alun, kun Jussi Taskinen marssitettiiin jäähypenkille jo ensimmäisellä peliminuutilla. Syyksi kirjattiin vaarallinen peli.. Tilastojen valoissa ylivoimalla ylivoimaisesti eniten minuutteja pelaamaan päässyt kotijoukkue ei jättänyt tälläkään kertaa rankaisematta, vaan joukkue siirtyi 1-0 Jarno Pahkakankaan maalilla Johnny Ojalan syöttäessä. Muutoinkin Ojalan tehot kotiluolassa oli näyttävät 4+2. Kaikenkaikkieen kotijoukkue pääsi ensimmäisessä erässä jo 3-0 johtoon, tehden kaikki maalinsa ylivoimalla. Erän loppupuolella Juha Tikka (Ville Mattila) ja Ville Vahtera (Mikael Boelius) pääsivät vielä kaventamaan. Kotijoukkueen tehopelaaja Ojala kuitenkin viimeisteli vielä hattutemppunsa, ja erätauolle mentiin 5-2 lukemissa.

Toiseen erään FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen yritti herätellä joukkuetta ja Jarkko Saastamoinen teki tilaa Tomi Bergendahlille porilaisten maalilla. Maalivahdinvaihto ei tuonut toivottua tulosta ja toisen erän maalit kotijoukkueelle 3-0.

Kolmannessa erässä molemmat joukkueen onnistuivat vielä tekemään maalit. Porilaisten maalin viimeisteli Ville Vahtera, syötön maalille antoi armeijasta juuri kotiutunut Juha Tikka.