• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Yhteystiedot
  • Juniorit
  • Verkkokauppa

Karhut tiedostaa ÅIF:n vahvuudet


Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Karhut nousi salibandyliigaan sijalta kuusi. Yhtä mahdollista se on myös runkosarjan 8. sijalta. Liigapaikkaansa kynsin ja isoin kourin puolustava Karhut tiedostaa, että ÅIF tahtoo myös näyttää kyntensä.

Viimeksi Karhut on kohdannut ÅIF:n divarissa kaudella 2017-2018. Silloin pisteet tiukoissa peleissä kertyivät Karhujen hyväksi  4-0, kun voitosta sai silloin vain 2 pistettä ja jatkoajalla hävinneelle ei jäänyt mitään.  Karhut voitti 1. divarissa åiF:n kotona  jatkoajalla lukemin 8-7 ja vieraissa 3-4.

 Divarissa Karhujen koko pistesaalis oli 29 ja ÅIF:n 26.

- Yksi peli kerrallaan taistelemme voitosta. Emme haihattele emmekä kuvittele mitään vaan pelaamme ehyesti, valmentaja  Juha-Petri Kujansuu kiteyttää.

Hän kuvaa sipoolaisten kokenutta joukkuetta tarkasti puolustavaksi. Se kumpi näpäyttää toista enemmän, se nähdään jo ensimmäisessä yhteenotossa perjantai-iltana Porin urheilutalolla.

Kujansuu toteaa, että lääkkeitä ja keinoja voittoputkeen on varastossa.

- Tässä on ehditty levätä ja hioa jo useampaa osa-aluetta. Ei mitään taikatemppuja, mutta tarkoitus on haastaa vastustaja kaikki 60 minuuttia joka pelissä.

Kujansuu ei lähde arvailemaan, montako ottelua siihen tarvitaan että Karhut jatkaa liigassa. Motivaatio on korkealla joka pelaajalla, ja kapteeni Kalle Santasen viime peleissä näyttämää esimerkkiä eli onnistumisia tarvitaan jokaiselta. 

- Kun useampi nostaa päätään niin osoitamme olevamme liigan arvoisia, Kujansuu toteaa.

 

Uusilta loukkaantumisilta on vältytty, mutta poissa on puolustaja Joni Hamisen lisäksi edelleen myös hyökkäysketjusta Antti Vuorinen.

- Ei mitään rulettia, vähän on pakkipareja haettu. Pientä hiomista on ollut kentällisissä, mutta periaatteessa kaksi viikkoa on nyt edetty samoilla, Kujansuu toteaa.

Hän muistuttaa että kesken pelinkin on reagoitava ketjuihin, jos tarve vaatii. Maalivahdeilla Tomi Bergendahlilla, Roope Mutkalla ja Rasmus Östermanilla on vielä näytön paikat torstain valmistavissa treeneissä.

Viiden ottelupäivän saaminen kalenteriin vaati molemmilta joukkueilta joustoa, sillä molemmilla on vain yksi halli valittavissa. Sorvaamalla pelipäivät kuitenkin löytyivät.


Karhut-ÅIF pe 5. huhtikuuta 2019 kello 19 alkaen Porin Urheilutalolla

Otteluohjelma



Lue myös