Karhujen liigaura jäi lyhyeksi - 1. divari kutsuu

Karhut romahti liigasta 1.divariin, eli Satakunnassa ei ole ensi kaudella liigajoukkuetta. Pahimmat pelot toteutuivat , vaikka viimeiseen asti  kannattajat ja joukkueenjohto halusivat uskoa Karhujen liigapaikan säilymiseen.

Totuus kuitenkin on, että ÅIF voitti kolme ottelua ja Karhut vain yhden. Neljäs koitos päättyi Sipoossa perjantaina lukemiin 6-2 (2-2, 0-0, 4-0). äIF tuli 1. divarin 8. sijalta ja kellautti Karhut tylyllä tavalla.

Karhut pysyi ÅIF:n kyydissä kaksi erää. Liigapaikkaan yrittivät tarrautua vielä ensimmäisessä erässä Tomi Jerkku Aapo Tammisen syötöstä ja Kalle Santanen Eero Harjulan syötöstä. Toinen erä jäi maalittomaksi.

ÅIF karkasi liigaan 48.-53. minuuttien välissä tekemällä kolme maalia, kaksi jopa 8 sekunnin välein.

Tuplaylivoimaakin Karhuille tarjottiin, mutta se jäi käyttämättä.

Miten vastustaja voi voittaa 22 laukauksella, kun Karhuille niitä kertyi laukaisutilaston mukaan 50. Näin kuitenkin kävi. Sitä valmennusjohdon kaipaamaa ehyttä 60-minuuttista ei sitten koskaan löytynyt, joten selän suoristumisella oli kova hintansa.

Päättyykö kausi nyt tähän ja milloin kesätreenit aloitetaan, niihin saamme vastauksia joukkueenjohdolta myöhemmin.

Neljän ottelun sarja oli monessa mielessä tasainen. Maalit kirjattiin ÅIF:n hyväksi 24-21 ja torjunnat  49-44. Jäähyjä Karhuille langetettiin  21 minuuttia ja ÅIF:lle 17 minuuttia. Erikoistilanteissa maaleja tehtiin 16, joista ÅIF :lle kirjattiin 9 ja Karhuille 7.